hjørnesovesofa og salongbord selgesHjørnesofa til salg – køb brugt og billigt på DBA
Hjørnesofa, stof, 4 pers. , Ektorp, Jeg sælger kærestens og min hjørnesofa og lænestol som er brugt og været i rygerhjem. Sofaen har som vidst på billederne nogle pletter men kan som sagt nemt vaskes da betrrækket kan tages af.
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
Så hvis du leder efter en fleksibel briks eller en udslået sofa til gæste- eller teenageværelset, og hvor du samtidig kan få mere plads i rummet, så kan en sovesofa i god kvalitet være en god og billig løsning. Prisvindende sovesofa i sortimentet Hos BoShop er vi stolte over at have en Red Dot designvinder i vores sortiment.
læs mere..

 

650 best Furniture images on Pinterest in 2018 | Yurts …
WOUD+-+Pause+Spisebordsstol+-+Eik+og+eikefiner+-+Elegant+og+stilren+spisebordsstol+i+hvitlakkeret+eik+fra+Woud.+Pause+spisebordsstolen+er+fremstillet+i+et+minimalistisk+og+enkelt+skandinavisk+design.+Setet+er+i+eikefinér+med+hvitpigmenteret+lakk,+og+både+ben+og+rygg+er+i+massiv+eik.+Med+en+Woud+spisebordsstol+sikrer+du+et+elegant+og+stilsikkert+look+i+ditt+kjøkken+eller+din+spisestue.+Kombinér+eventuelt+med+Pause+stoler+i+forskjellige+farger.
læs mere..

 

Find Chaiselong på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Hjørnesofa, Ilva, Skøn hjørnesofa med chaiselong. Den er ikke ret gammel (3 år ca.), og er i rigtig fin stand. Kommer fra et ikke-ryger hjem, uden dyr. Den sælges da jeg er flyttet og ikke har plads til den. Vedhæftet som sidste billede kan målene ses på en tegning. Den står i Hjortshøj (Aarhus N).
læs mere..

 

Norge, kjøpe møbler på nettet – BoShop
Vi selger moderne møbler, møbler og ting som har en personlighet og nye ting om hverandre. Det skaper et spennende uttrykk som man har lyst til å se mer av. BoShops butikk er innredet med en følelse av eleganse og internasjonal luksus har mange av de sofaer utstillet, slik at du kan test alle modeller. BoShop bringer nye farger i hjemmet ditt – den største er pistasj, mynte, jade og delikat gul og lyse koraller eller laks. du kan ikke nekte sorbet farger.
læs mere..

 

« »