hjørnesofa stofHjørnesofaer i stof – XL-Møbler
Nevada hjørnesofa lysegrå venstrevendt m/ hvilemodul venstre Stuart stof lysegrå 39, ben metal sort Mål: 280,0 x 234,0 x H: 79,0 cm.
læs mere..

 

Hjørnesofaer – Køb dine nye hjørnesofa online her | IDEmøbler
Se det store udvalg af lækre hjørnesofaer og u-sofaer hos IDEmøbler. Vælg mellem hjørnesofaer i læder eller stof og til altid skarpe priser.
læs mere..

 

Santiago hjørnesofa, slidstærkt stof, – køb online!
Santiago hjørnesofa i mørkegrå stof. Hjørnesofa med vippefunktion i armlæn og nakkestøtte, monteret med slidstærkt stof. Santiago hjørnesofa i andre stof- og lædertyper/farver, kontakt os for nærmere oplysninger.
læs mere..

 

Sofaer | Køb billige sofaer i læder og stof af høj …
Er du på udkig efter en h øjrevendt sofa findes New York h øjrevendt hjørnesofa med pufafslutning og chaiselong i slidstærkt antacitgråt stof, samt ben i massiv asketræ. Måler 86 cm i højden, 147 cm i dybden, 297 cm længde og 2. længde 200 cm.
læs mere..

 

Hjørnesofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering …
En hjørnesofa er et fantastisk møbel. For her er både plads til mange venner på én gang, men det er også et møbel, der indbyder til, at du skal smække bene op og bare hygge igennem. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på din hjørnesofa.
læs mere..

 

Hjørnesofa i Læder og Stof – Fri Fragt. Se hjørnesofaer 🙂
Her har vi samlet hele vores udvalg af lækre og komfortable hjørnesofaer. Så hvad enten du er til en hjørnesofa i læder, i stof, med eller uden chaiselong, så har vi nogle rigtig flotte muligheder til dig.
læs mere..

 

Sofa.dk | Lækre danskdesignede sofaer i høj kvalitet …
Den Bløde Med Knapper, modulserie med utallige muligheder for at lave hjørnesofa, chaiselong eller noget helt andet. Fleksible moduler. Slidstærkt stof og flotte farver.
læs mere..

 

Catania hjørnesofa – grå stof, 3 pers., m. chaiselong …
Super lækker sovesofa med vendbar chaiselong. Catania hedder den. Sovesofaen er betrukket med Sawana stof i en dejlig grå farve. Sofaen har udtræk, og en meget praktisk opbevaringsboks til dine dyner og puder.En indbydende og lækker sovesofa kan
læs mere..

 

Hjørnesofa → Her finder du de bedste hjørnesofaer …
Hjørnesofa i stof Den helt store fordel ved at købe en hjørnesofa betrukket med tekstil er prisen, tekstil er væsentlig billigere end læder. Den anden store fordel ved tekstil er at der er 10.000 (hvis ikke 100.000) vis af forskellige tekstiler.
læs mere..

 

Ny hjørnesofa? Køb en klassisk og flot hjørnesofa her!
Brug for en dejlig ny hjørnesofa med plads til familiehygge? Hos Danbo Møbler har vi mange modeller af forskellige hjørnesofaer. Flotte hjørnesofaer i læder og lækre uldstoffer. Vil du have en hjørnesofa med stel i bøg og stof eller læder på alle slidflader? Skal din nye hjørnesofa have åben ende eller skal den have nogle særlige ben, eksempelvis i krom? Måske er du på udkig …
læs mere..

 

Hjørnesofa, stof, 7 pers. – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …
Hjørnesofa, stof, 7 pers. Yderst vedligeholdt hjørnesofa i klassisk skandinavist stil. Denne stilrene sofa er betrukket med en beige stoffarve, som passer godt ind i de fleste hjem.
læs mere..

 

Hjørnesofa, stof, 5 pers. – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …
Hjørnesofa, stof, 5 pers., Helt unik Sofa, halvmåne formet. Skabt af snedkermester Børge Lucas, Karise (Min farfar) i slutningen af 50’erne. Betrukket af Skabt af snedkermester Børge Lucas, Karise (Min farfar) i slutningen af 50’erne.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
Hvis du er mere til en stof sofa, finder du også en 2. personers sofa i stof i vores sortiment af billige sofaer. 3 personers sofa Er det en 3 personers sofa, du søger i stedet for en sofa til 2 personer, kan du også finde den hos Danbo Møbler.
læs mere..

 

Hjørnesofa, stof, 2 pers. – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …
Hjørnesofa, stof, 2 pers. , Erik Jørgensen EJ 800 Rotor Designersofa af mærket Erik Jørgensen EJ 800 Rotor til salg! Nypris: 11.000 kr. Sofaen er designet af Foersom Hiort-Lorenzen med original læderpude.
læs mere..

 

Hjørnesofa, stof – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Hjørnesofa, stof ∙ Gratis fragt og hurtig levering ∙ Personlig kundeservice ∙ Individuel leveringsaftale ∙ Læs mere – klik på “gå til varen” ude til højre ->
læs mere..

 

« »