hjørne sovesofaVOLANTE HJØRNE SOVESOFA M/ CHAISELONG – My Home Møbler
Her ser du en moderne vendbar sovesofa i antracit farvet stof med bonell fjedreindlæg samt magasin til sengetøj. Denne moderne Calypso sovesofa måler u dslået sove/liggemål: 135 x 196 cm. Sofaen måler 87 cm i højden, 86 cm i dybde, 222 cm længde og 151 længde 2.
læs mere..

 

CALYPSO HJØRNE SOVESOFA – My Home Møbler
Sovesofa i antracitgråt stof med Bonell fjedreindlæg Med udtræk og 2 magasiner til sengetøj. Hjørnesofa med chaiselong samt open end afslutning Chaise del til højre og hvile modul til venstre Udslået sove/liggemål : 135*264 cm
læs mere..

 

MEDUSA HJØRNE SOVESOFA – My Home Møbler
calypso sovesofa m/ chaiselong Her ser du en moderne vendbar sovesofa i antracit farvet stof med bonell fjedreindlæg samt magasin til sengetøj. Denne moderne Calypso sovesofa måler u dslået sove/liggemål: 135 x 196 cm.
læs mere..

 

VOLANTE HJØRNE SOVESOFA M/ CHAISELONG – My Home Møbler
Her ser du en s mart chaiselong sovesofa i gråt stof, og med Bonell fjedreindlæg. Sovesofaen er med udtræk og 2 magasiner til sengetøj. Hjørnesofa er med chaiselong samt open end afslutning.
læs mere..

 

CALYPSO HJØRNE SOVESOFA – My Home Møbler
Sovesofa i gråt stof med Bonell fjedreindlæg Med udtræk og 2 magasiner til sengetøj. Hjørnesofa med chaiselong samt open end afslutning Chaise del til venstre og hvile modul til højre.
læs mere..

 

Sovesofa – Tilbud på billige sovesofaer af høj kvaliitet …
Find en billig sovesofa i høj kvalitet blandt nordens største udvalg. Alt fra små sovesofaer til store hjørnesofaer og u-sofaer med sovefunktion.
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
En sovesofa er først og fremmest en fremragende måde at udnytte pladsen på. Møblet er funktionelt, idet du får både sofa og seng i én og samme løsning. Hvis kvaliteten af håndværket er godt, kan en sovesofa sagtens vise sig at være et fortrinligt køb.
læs mere..

 

Idun Lounger – Luksus sovesofa fra Innovation – Set til ca …
Den store chaiselong giver ekstra god plads, hvor man rigtig kan flade ud og koble fra. Samtidig giver chaiselongen ekstra plads til overnattende gæster eller til dig selv, hvis du ønsker at anvende din Idun Lounger sovesofa som almindelig seng om natten.
læs mere..

 

Sovesofa – Køb en billig sovesofa online – Bilka.dk
En sovesofa egner sig nemlig godt til børneværelser, teenageværelser, gæsteværelser eller hvis du bor på kollegium, hvor rummet kan fungere som både stue og soveværelse. Nogle af vores sovesofaer har også et praktisk opbevaringsrum, hvor du f.eks. kan lægge dyner, sengetøj eller andet i.
læs mere..

 

Sovesofa – Alt i sovesofaer i moderne design til gode …
En sovesofa kan også være en chaiselong sofa eller sågar en u-sofa, alle vores sovesofaer er gennemtænkte og har ofte justerbare nakkestøttere, store armlæn og meget andet udstyr, vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores sovesofaer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.
læs mere..

 

Sovesofa test → Her finder du de 14 absolut bedste …
Her finder du en stor sovesofa test, der guider dig til valg af den helt rigtige type af sovesofa. Vi har fundet de bedste sovesofaer og sørger for at du er klædt særdeles godt på inden du skal ud og investere i en ny sovesofa → Se vores gratis guide lige her og bliv guidet til den bedste sovesofa.
læs mere..

 

Hjørnesofa | Et stort udvalg af lækkre hjørnesofaer
Hjørnesofaer Køb din nye hjørnesofa online. Er du en af dem der elsker at slænge sig i sofaen eller slår benene op efter en lang dag, så er en af vores hjørnesofaer det oplagte valg.
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Priser fra 2.099 kr. – Se de bedste …
Vi har samlet nogle af de bedste sovesofa tilbud her. Du kan bl.a. se tilbud på Innovation Living sovesofaer – som er nogle af de bedste til prisen.
læs mere..

 

Hjørnesofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering …
Hjørnesofaer er for alle. Det kan være svært at vælge, hvilke møbler, der skal sættes sammen, for at du får en komplet og sammenhængende stue.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
Sovesofa med unik hovedelevationssystem og sengetøjs magasin. Spring Round madras med 9 cm. pocket fjedre og 3 lag bomuld. Stel i sort metal Monteret med slidstærkt stof. Kan fås i mange farver. Spring Round madras med 9 cm. pocket fjedre og 3 lag bomuld.
læs mere..

 

« »