hestesko sofaPraktisk u-formet sofa i flot design – BoShop
Når du vælger en u-formet sofa blandt vores sortiment, kan du måske få præcis den sofa, som du drømmer om. Billedet viser Latina l lædersofaen fra Kelvin Giormani, som du kan købe her hos BoShop.
læs mere..

 

Ny sofa – mobellageret.dk
Standardnormen fastslår at en sofa til normal brug i en husholdning, skal have en slidstyrke på mindst 15000 Martin Dale. Vore sofaer har alle en højere slidstyrke (for at være på den sikre side). Denne er mindst 25000 Martin Dale i mange tilfælde dog meget højere.
læs mere..

 

BM 1790 / 4389 Hestesko lænestol | Klassisk Møbelsalg
Børge Mogensen hestesko. Model BM 1790 / 4389 lænestol. Hyndesæt betrukket med Hestedækken uldstof, stol af bøge træ. Formgivet til BM1789 tremmesofa.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Wendelbo
Bestillingsvare Varenummer: 172-00032 Wendelbo – Mood sofa Med sit design, form og komfort er Mood sikker på at være kærlighed ved første blik.
læs mere..

 

Adelanto chaiselongsofa – STOR – mobellageret.dk
Sofa i glatvævet koksgrå stof. Konstruktionen er lavet af massiv træ. Der er benyttet skum med en densitet på 40 kg. (meget robust og med ekstra styrke) i denne. Ryghynder er specielt udviklet med træbøjle der sikrer at de sidder helt ens.
læs mere..

 

Hynder til Børge Mogensen model 1790 hestesko stolen
Nye hynde rtil en designklassiker. Vi har et stort udvalg i læder og stof til montering på hynder til Børge Mogensen model 1790 hestesko stol. HYnderne er fremstillet på vor egen systue i Vejen.
læs mere..

 

Hyndesæt til 1790 Hestesko stol i stof Remix 2 – furnto.dk
Hyndesæt til Børge Mogensen 1790 hestesko stol. Sædehynde i 5cm koldskum (50kg pr m³) og ryghynde i 2,5cm. koldskum (50kg pr m³). Ryg-arm hynden er monteret med læderstropper til fastgørelse på træstellet.
læs mere..

 

| Klassisk Møbelsalg
KLASSISKMØBELSALG.DK – DYSSEVEJ 3. UBBY – 4490 JERSLEV SJ. – TLF.5959 5051. Forsiden; Hynder. Arne Jacobsen; Arne Norell; Bruno Mathsson; Børge Mogensen; Erik …
læs mere..

 

Lædersofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
En sofa af læder er en klassiker, der aldrig går af mode. Med en lædersofa får du et lækkert og slidstærkt møbel, som du kan glæde dig over i mange år frem. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.
læs mere..

 

Børge Mogensen Møbler | Klassisk Møbelsalg
Børge Westergaard Mogensen ( 1914 – 1972 ) blev udlært som møbelsnedker med svendebrev 1934. Uddannet til møbelarkitekt ved Kunsthåndværkerskolens Møbelhøjskole 1936-38 og ved Kunstakademiets Møbelskole 1938-42.
læs mere..

 

U-sofaer i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Den perfekte sofa til samtale og det store rum er en U-sofa. En rigtig flyder med plads til hele familien og også alle vennerne og det på en gang. Ved at købe den med rentefri afbetaling, bliver det heller ikke så hårdt økonomisk at kunne indrette sin stue helt perfekt.
læs mere..

 

« »