hemnes sovesofa sortFind Hemnes på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Enkeltseng, Hemnes fra IKEA, Sovesofa, hvid, IKEA Hemnes Den har 4 funktioner: sofa, enkeltseng, trækkes ud til en dobbeltseng og god opbevaring Den er brugt, men i fin stand. Sælges inkl. 1 madras med merinould, fint plads til 2 madrasser ovenpå hinanden. Samlet pris, 1795
læs mere..

 

Find Hemnes i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Hemnes, b: 80 l: 200, Fin Hemnes sovesofa sælges incl. 2 madrasser. Sengen er delvist skilt ad, så det bliver nemmere at transportere den – brugsanvisningen medflg. desuden. Sengen er delvist skilt ad, så det bliver nemmere at transportere den – brugsanvisningen medflg. desuden.
læs mere..

 

Hemnes sovesofa | Odense SV – GulogGratis.dk
Hemnes sovesofa, IKEA HEMNES sovesofa med 3 skuffer og 2 madrasser. Kan trækkes ud til dobbelt seng. Fra ikke ryger hjem uden husdyr. Mål: Størrelse, samlet Længde: 211Køb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Hemnes sovesofa fra Ikea | Odense SØ – GulogGratis.dk
Hemnes sovesofa fra Ikea, Hemnes sovesofa fra Ikea uden madres. Den fejler intet, men er lidt slidt. Fra ikke ryger hjem.Køb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Find Hemnes Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, Hemnes, IKEA, b: 160 l: 200, Jeg sælger denne Hemnes udtræksseng fra IKEA. Den er rigtig god og praktisk, når der f.eks. kommer gæster. Den ene skuffe er desværre gået i stykker under en flytning, men den kan fikses med lidt lim og nogle søm. Den ene lamel er knækket. Deraf den billige pris. Der medfølger to madrasser med aftageligt og vaskbart betræk fra IKEA, i målene 80 x 200.
læs mere..

 

Find Hemnes Sovesofa – København og omegn på DBA – køb og …
Annoncer med Hemnes Sovesofa – København og omegn på DBA. Stort udvalg af Hemnes Sovesofa – København og omegn til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Hemnes – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Hemnes reol, Flot reol med masser af plads – hylder er 35 cm dybe – i Hemnes serien fra Ikea. Reolen er lavet af fyrretræ der er bejdset sort/brun og derpå lakeret. Reolen er 90 cm bred, 37 cm dyb og 197 cm høj. Reolen sælges for 650 kr. NB – der kan købes døre til reolen hos Ikea.
læs mere..

 

Hemnes | DBA – billige og brugte skabe
Køb og salg af Hemnes i Skabe, vitrineskabe o.l. på DBA
læs mere..

 

Find Hemnes på DBA – køb og salg af nyt og brugt – side 3
Gæsteseng, Hemnes, b: 89 l: 209 h: 83, Fin sovesofa i fin stand, har dog en revne i gavlen deraf prisen. Kan dog sagtens bruges og revnen kan laves med trælim. Kan dog sagtens bruges og revnen kan laves med trælim.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Innovation Living, b: 113 l: 201 h: 39, Lækker sort sovesofa fra Innovation Living. Har kun været brugt få gange (fejlkøb). Kunstlæderet er i meget god stand. Har en lille reparation på bagsiden (se sidste foto).
læs mere..

 

Find Hemnes på DBA – køb og salg af nyt og brugt – side 2
Sovesofa, HEMNES sengestel fra IKEA, b: 160 l: 200, ny pris: 2.699kr. Alle lamellerne og skuffer er intakte. Se dog billede 4, hvor der en en lille revne i sengegavlen, dog har dette ingen betydning for sengens funktion. Sengen er 80×200 cm og slået ud er målende 160×200 cm.
læs mere..

 

Bedste sovesofa – Se 11 sovesofaer som er gode til prisen …
Sovesofaen er en perfekt kombination af et eksklusivt design og et væld af funktionelle egenskaber. Ghia er en meget populær sovesofa, som ikke bare er et møbel, som placeres i rummet, men derimod et møbel, som bidrager med noget unikt.
læs mere..

 

Flot hvid Hemnes sovesofa | Lunderskov – GulogGratis.dk
Flot hvid Hemnes sovesofa, Rigtig pæn og velholdt seng/sovesofa, der nemt kan laves om til en dobbeltseng på 160 cm. Har tre rummelige skuffer til sengetøj eller anden opbevaring. HKøb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Billige senge – Køb en billig seng – Se priser på …
vidaXL seng med LED 140 x 200 kunstlæder sort, Denne solide seng af træ med polstring af kunstlæder og et stilfuldt LED-lysstribe på hovedgærdet vil skabe en varm og behagelig atmosfære i dit soveværelse, gæsteværelse eller på kollegieværelset.
læs mere..

 

Sovesofa Guide 2018 → De bedste sovesofaer → Sovesofa Tilbud
Denne sovesofa er perfekt til dig, der ønsker en sovesofa som du kan gemme væk i en stol. Den er ideel hvis du eksempelvis har en mindre lejlighed, eller blot ønsker at den fylder mindst muligt. Den er ideel hvis du eksempelvis har en mindre lejlighed, eller blot ønsker at den fylder mindst muligt.
læs mere..

 

« »