hemnes sort sovesofaFind Hemnes i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Hemnes, b: 80 l: 200, Fin Hemnes sovesofa sælges incl. 2 madrasser. Sengen er delvist skilt ad, så det bliver nemmere at transportere den – brugsanvisningen medflg. desuden. Sengen er delvist skilt ad, så det bliver nemmere at transportere den – brugsanvisningen medflg. desuden.
læs mere..

 

Find Hemnes i Sovesofaer – Sovesofa – Sjælland – Køb brugt …
Sovesofa, IKEA Hemnes, b: 160 l: 209 h: 83, IKEA Hemnes sovesofa sælges Den perfekte seng til når der kommer overnattende gæster. Den er brugt, men kan bestemt klare flere år endnu. Den har en skade i siden (se billede 3), men ikke noget vi har haft problemer med, når vi har slået den ud eller ind. Der kan følge 2 madrasser med, hvis man ønsker det. Betræk på begge madrasser kan tages af og vaskes.
læs mere..

 

Find Hemnes på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Enkeltseng, Hemnes fra IKEA, Sovesofa, hvid, IKEA Hemnes Den har 4 funktioner: sofa, enkeltseng, trækkes ud til en dobbeltseng og god opbevaring Den er brugt, men i fin stand. Sælges inkl. 1 madras med merinould, fint plads til 2 madrasser ovenpå hinanden. Samlet pris, 1795
læs mere..

 

Hemnes sovesofa | Odense SV – GulogGratis.dk
Hemnes sovesofa, IKEA HEMNES sovesofa med 3 skuffer og 2 madrasser. Kan trækkes ud til dobbelt seng. Fra ikke ryger hjem uden husdyr. Mål: Størrelse, samlet Længde: 211Køb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Sovesofa, Hemnes Ikea, b: 160 l: 200 – dba.dk – Køb og …
Sovesofa, Hemnes Ikea, b: 160 l: 200, Smuk sovesofa fra Ikea – næsten som ny – uden madrasser Ikke udslået mål er 80 cm x 200 cm Nypris 3.437 kr Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg.
læs mere..

 

Hemnes sovesofa fra Ikea | Odense SØ – GulogGratis.dk
Hemnes sovesofa fra Ikea, Hemnes sovesofa fra Ikea uden madres. Den fejler intet, men er lidt slidt. Fra ikke ryger hjem.Køb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Find Hemnes Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, Ikea Hemnes gæste børne udtræks seng, b: 195 l: 200, Grundet mandens snork skal gæsteværelse nu indrages: sengen er fra juni sidste år, men står som spritny og er kun brugt ganske få dage.
læs mere..

 

Find Hemnes Sovesofa – København og omegn på DBA – køb og …
Annoncer med Hemnes Sovesofa – København og omegn på DBA. Stort udvalg af Hemnes Sovesofa – København og omegn til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Hemnes – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Hemnes reol, Flot reol med masser af plads – hylder er 35 cm dybe – i Hemnes serien fra Ikea. Reolen er lavet af fyrretræ der er bejdset sort/brun og derpå lakeret. Reolen er 90 cm bred, 37 cm dyb og 197 cm høj. Reolen sælges for 650 kr. NB – der kan købes døre til reolen hos Ikea.
læs mere..

 

Bedste sovesofa – Se 11 sovesofaer som er gode til prisen …
En sovesofa er et fremragende alternativ til en almindelig seng, hvis du er i pladsmangel. Sovesofaen er et multifunktionelt møbel, som både kan fungere som sofa og seng på samme tid. Ved hjælp af specielle funktioner kan møblet omdannes, og du har derfor ikke brug for både en seng og en sofa på værelset, i stuen eller på gæsteværelset, hvilket kan spare dig for adskillige kvadratmeter.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Innovation Living, b: 113 l: 201 h: 39, Lækker sort sovesofa fra Innovation Living. Har kun været brugt få gange (fejlkøb). Kunstlæderet er i meget god stand. Har en lille reparation på bagsiden (se sidste foto).
læs mere..

 

Find Hemnes på DBA – køb og salg af nyt og brugt – side 2
Sovesofa, HEMNES sengestel fra IKEA, b: 160 l: 200, ny pris: 2.699kr. Alle lamellerne og skuffer er intakte. Se dog billede 4, hvor der en en lille revne i sengegavlen, dog har dette ingen betydning for sengens funktion. Sengen er 80×200 cm og slået ud er målende 160×200 cm.
læs mere..

 

Find Hemnes på DBA – køb og salg af nyt og brugt – side 3
Gæsteseng, Hemnes, b: 89 l: 209 h: 83, Fin sovesofa i fin stand, har dog en revne i gavlen deraf prisen. Kan dog sagtens bruges og revnen kan laves med trælim. Kan dog sagtens bruges og revnen kan laves med trælim.
læs mere..

 

Hemnes | Møbler – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Hemnes reol, Flot reol med masser af plads – hylder er 35 cm dybe – i Hemnes serien fra Ikea. Reolen er lavet af fyrretræ der er bejdset sort/brun og derpå lakeret.
læs mere..

 

Sovesofa Guide 2018 → De bedste sovesofaer → Sovesofa Tilbud
Denne sovesofa er perfekt til dig, der ønsker en sovesofa som du kan gemme væk i en stol. Den er ideel hvis du eksempelvis har en mindre lejlighed, eller blot ønsker at den fylder mindst muligt. Den er ideel hvis du eksempelvis har en mindre lejlighed, eller blot ønsker at den fylder mindst muligt.
læs mere..

 

« »