grå sovesofa ikeaSovesofa, Asarum Grå, Ikea – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Sovesofa, Asarum Grå, Ikea, b: 190 l: 90 h: 75, Sovesofa,i fin stand, Sengen er nem at folde ud. Opbevaringsplads under sædet kan bruges til sengtøj.
læs mere..

 

Find Ikea i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, IKEA Vallentuna , b: 186 l: 113 h: 84, Dejlig sovesofa med uanede muligheder. Alt betræk kan tages af og vaskes/stryges eller der kan købes nyt i anden farve hos IKEA, så møblet ser ud som nyt. Du kan også udbygge sofaen med andre elementer. Ekstra pude og høj side medfølger. Nypris 7500 i maj/juni 2017. Sælges på grund af flytning.
læs mere..

 

Sovesofa – Se udvalget af praktiske sovesofaer | JYSK
Vil du gerne have en sovesofa, hvor du kan slænge dig om dagen, og hvor du har god plads om natten, så vælg en sovesofa med chaiselong og tilføj store sofapuder i dine yndlingsfaver. Ved nogle modeller er det også muligt at bruge chaiselongen til opbevaring. Mulighederne er mange, valget er dit.
læs mere..

 

Sovesofa | Stort udvalg af sovesofaer i smukt design
Sovesofa. Har du brug for en smart og komfortabel, men samtidig smuk sovesofa? Vi har samlet vores udvalg af sovesofaer i høj kvalitet til dig lige her.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa Super fin og lækker sovesofa i velholdt grå. Dejlig blød god at sidde og sove i. Nem at slå ud med et lille opbevaringsrum nedenunder.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Ikea, Super fin sovesofa fra Ikea, med plads til opbevaring. Den er som ny. Har stået på vores gæsteværelse. Sælges da gæsteværelset skal laves om til kontor. Den er som ny. Har stået på vores gæsteværelse.
læs mere..

 

Sovesofaer | Tilbud på Sovesofaer Med Chaiselong & Opbevaring
Om man har behov for sovesofa med opbevaring, en sovesofa med chaiselong eller decideret en u sofa skal man gøre op med sig selv inden køb. Økonomien spiller også ind og gør givetvis for nogle at man søger en sovesofa på tilbud eller en billig sovesofa.
læs mere..

 

Sovesofa FALSLEV grå | JYSK
Sovesofa Falslev . Let at samle, god siddekomfort, MEN elendig at sove på når den er udslået, hvis der ikke bruges en topmadras/fyldig dyne, da midterfeltet (samlested for ryg/siddeplads) ikke går ordentligt sammen, buer let, men prøver os frem.
læs mere..

 

« »