grå sofa med pufSofa.dk | Sofa med puf → Den Lette modulsofa→ Smuk enkelt …
Ved at benytte Sofa.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Sofaer Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold. Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Aya sofa med puf i Yacht grå – Tilterrassen
Lille fleksibelt loungesofa med puf, som kan bruges til bord eller fodskammel. Denne lounge er perfekt til den mindre terrasse eller til din altan. Der medfølger en flot serverings bakke, som gør det nemt at transportere din nydelse udenfor. Sættet er i aluminium og polyrattan. √ Gratis levering √ Høj kvalitet
læs mere..

 

Sofa.dk | Den Bløde Med Knapper | Modulsofa |Chaiselong …
Den Bløde med Knapper modulsofa. Denne modulsofa er Sofa’s tykke drenge i klassen.Sofaen har fået kendetegnet ud fra sin rundeformer og bløde komfort. Sofaen består af 3 forskellige moduler Hjørne – Midt og Puf, ligesom de andre modulsofaer “Den Tilbagelænede” og “Den Lette” Modulerne er kvadratiske, så de er lige lange på bredden og …
læs mere..

 

Sofa.dk | Modulsofa – puf → Den Lette er dansk designet
Tid til ny sofa med puf? Modulsofaer i flere farver på udsalg her. Find hjørnesofaer, chaiselong og u-sofaer. Vælg som 2 eller 3 personers med puf. Dansk Webshop
læs mere..

 

Sofa.dk|Den Tilbagelænede|Modulsofa|Chaiselong|Hjørnesofa
Så hvis du ønsker dig en 3-personers sofa, chaiselongsofa, hjørnesofa eller bare en lille sofa med puf, så kan modulsofaer det hele. Du vælger bare de moduler som passer til din stue. Sofaen er monteret med det slidstærke stof Mano , det er 100% polyester, som er med til at slidstyrken på stoffet er høj, stoffet er testet til 49.000 i martindale.
læs mere..

 

Find Grå Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, 2 Pers. Sofa med grå betræk + puf med grå betræk. Der følger et beige betræk med til puf. Ingen huller eller pletter Der følger et beige betræk med til puf. Ingen huller eller pletter Se hele annoncen
læs mere..

 

Find Sofa Med Puf på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, stof, 3 pers., Grå 3 koldskumssofa med træben samt puf. Sofaen har justerbare armlæn og nakkestøtte. Derudover kan siddesektion rykkes ud, således siddedybden forøges fra 60 cm til 80 cm. Fremstår meget velholdt. 3 år gammel. Nypris: 5.600 kr. Skal afhentes i Aalborg. Mål på sofa: Længde 210 cm Dybde 90 cm Højde 90 cm Mål på puf: Længde 70 cm Bredde 70 cm Højde 40 cm
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
En ny grå stof sofa eller en sort læder sofa kan hurtigt gå hen og bliver en dyr investering. Det mener vi dog ikke, at det behøver at være. Vi har derfor hos Danbo Møbler valgt at have et stort sortiment, hvor det både er muligt at finde billige sofaer og sofaer til en højere pris. Du kan for eksempel finde en 2 personers lædersofa i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Til at starte med, skal du tænke på, at en chaiselong sofa ikke er noget, som man køber hver dag. Derfor skal den vælges med omtanke. Tag i betragtning hvilken størrelse din stue har. Hvis den er lille, kunne det måske være en idé at vælge en med opbevaringsrum i. Tænk også på om den skal være højre-eller venstrevendt, for det har stor betydning for pladsen, som den optager i stuen.
læs mere..

 

3 pers. sofa inkl. puf | Odense NV – GulogGratis.dk
Bolia 3 pers sofa / Nantes grå, 3 pers. sofa fra Bolia.com inkl. puf – begge er i Nantes mønster og grå. Med stålben.Køb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Puf til salg – køb brugt og billigt på DBA
Puf, Ikea Ektorp, Puf sælges sammen med fejlfri lænestol pga. pladsmangel. Puffen har en fejl i underpladen. Det kan ikke ses eller føles ved brug. Det eneste er at man ikke kan lægges noget i den uden at pladen får monteret noget støtte under.
læs mere..

 

U-Sofa -DK´s Bedste Tilbud på U-Sofaer i Læder og Stof …
Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny u-sofa til hjemmet med plads til hele familien, Hos moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle u-sofaer der passer ind i alle moderne hjem, de fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder.
læs mere..

 

Copenhagen 3 pers. sofa i sort PU-læder med puf – Stærk …
Copenhagen 3 pers. sofa i sort PU-læder med puf der kan bruges som chaiselong – Køb til Stærk webpris på Davidsenshop – Stort møbeludvalg og altid lave priser.
læs mere..

 

Sofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sofa, bomuld, 3 pers., Smuk designer sofa med detaljer man ikke ser så ofte. Lidt afbleget og slidt men har stadig mange år tilbage! Ca 183cm lang og 85cm dyb.
læs mere..

 

« »