grå hjørnesovesofaShop vidaXL hjørnesovesofa i stof 218x155x69 cm sort og …
Hvis du leder efter et praktisk møbel, der fungerer som en sofa om dagen og en seng om natten, så vil denne hjørnesovesofa være perfekt. Stellet er fremstillet af træ i høj kvalitet, hvilket er med til at gøre sofaen robust, og den er tykpolstret for øget komfort.
læs mere..

 

Grana hjørnesovesofa, antrasitgrå – sitnsleep.dk
Denne store flotte hjørnesovesofa med open end og venstrevendt chaiselong kan til daglig fungere som sofa i din stue, og kan samtidig meget nemt omdannes til en komfortabel gæsteseng, hvis du har overnattende gæster. Sofaen er monteret med slidstærkt gråt stof – Portland grå 95. Der er meget god plads til opbevaring i både chaiselong og hjørnedelen.
læs mere..

 

Hjørnesofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering …
Hjørnesofaer er for alle. Det kan være svært at vælge, hvilke møbler, der skal sættes sammen, for at du får en komplet og sammenhængende stue.
læs mere..

 

vidaXL hjørnesovesofa i stof 218 x 155 x 69 cm hvid og grå
Hvis du leder efter et praktisk møbel, der fungerer som en sofa om dagen og en seng om natten, så vil denne hjørnesovesofa være perfekt. Stellet er fremstillet af træ i høj kvalitet, hvilket er med til at gøre sofaen robust, og den er tykpolstret for øget komfort.
læs mere..

 

Sovesofa – Tilbud på billige sovesofaer af høj kvaliitet …
Billige sovesfoaer af høj kvalitet finder du på Trademax.dk. Sovesfoaer er smarte møbler der kan give dig uttallige funktioner. Vi har sovesofaer med opbevaring, dobbeltseng og mange andre typer at vælge mellem.
læs mere..

 

Hjørnesofa – Vi forhandler hjørnesofa og sovesofa i én …
Luksus Nordic hjørnesovesofa grå og sort PU læder Lækker hjørnesovesofa med et flot gråt stofbetræk og en række funktionelle detaljer, der gør sovesofaen både elegant og praktisk. Sovesofaen er forsynet med en chaiselong, der kan placeres i enten højre eller venstre side, så sovesofaen kan tilpasses den øvrige indretning i rummet. Sovesofaen… 6 999,00 DKK 8 999,00 DKK -2 000,00 …
læs mere..

 

Sovesofa – XL-Møbler
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Sofaer Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold. Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Hjørnesofaer – Køb dine nye hjørnesofa online her | IDEmøbler
Se det store udvalg af lækre hjørnesofaer og u-sofaer hos IDEmøbler. Vælg mellem hjørnesofaer i læder eller stof og til altid skarpe priser.
læs mere..

 

Daells Bolighus
Daells Bolighus. Hjørnesovesofa Arm Rygpude Madras Stof gr. 1 Stof gr. 2 Stof gr. 3 A Alm. Skum B Alm. Skum C Alm. Skum A Knapper Skum B Knapper Skum C Knapper Skum A Alm.
læs mere..

 

Hjørnesofa |Vi forhandler hjørnesofaer billigt online
Hjørnesofaer. En hjørnesofa kan rumme hele familien og bliver hurtigt stuens omdrejningspunkt. Det store møbel er med andre ord yderst praktisk.
læs mere..

 

Sovesofa – Køb en billig sovesofa online – Bilka.dk
Fleksibel indretning med en sovesofa. Er pladsen i boligen trang, vil du give dine overnattende gæster en behagelig seng eller er du på udkig efter et smart og fleksibelt møbel med flere brugsmuligheder, så er en sovesofa helt sikkert noget for dig.
læs mere..

 

Hjørnesofa – XL-Møbler
En hjørnesofa er for dig, som har et tomrum i din dagligstue, der skal udfyldes. Hos XL Møbler tilbyder vi sofaer i flere forskellige tekstiler/stoffer og læder typer alt efter ønsker og behov.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong | Kæmpe udvalg af lækre sovesofaer
Sovesofaer med chaiselong Billig sovesofa med chaiselong online. Er du på udkig efter en ny sovesofa med chaiselong, så er du det rette sted, for når du elsker at slænge dig i sofaen, mens du ser en sport begivenhed eller en god film, og har tit overnattende gæster, så er sovesofa med chaiselong det oplagte valg.
læs mere..

 

Hjørnesofa til salg – køb brugt og billigt på DBA
Hjørnesofa, anden størrelse, Hjørnesofa grå 6pers. Sofa med chaiselong fra Ilva 200cmx280cmx90cm Velholdt sofa fra ikkeryger hjem uden dyr. Sofa med chaiselong fra Ilva 200cmx280cmx90cm Velholdt sofa fra ikkeryger hjem uden dyr.
læs mere..

 

« »