grå chaiselong sovesofaChaiselong sovesofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Hvis du er på jagt efter den helt rigtige chaiselong sovesofa, der både skal være i god kvalitet, men også være til at betale, så er du kommet til det helt rigtige sted. For hos BIVA finder du et stort udvalg i stilfulde chaiselong sovesofaer i god kvalitet. Fællesnævneren for alle sofaerne er, at de ikke alene er gode at sidde i. De er også gode for din pengepung, da de er billige.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Alle vores chaiselong sofaer er i høj kvalitet, og så er de lavet i materialer, som er lette at rengøre. Det lyder måske, som om de kunne være meget dyre, men det er de ikke. Faktisk så er vores sofaer meget billige.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
Catania sovesofa med opbevaring og chaiselong. Denne sovesofa med vendbar chaiselong og betrukket med Sawana stof leveres i en vidunderlig grå farve. Sofaen har et udtræk, som udgør det for at være en meget god opbevaringsboks til dine dyner og puder. Derfor er sofaen også særdeles velegnet til mindre hjem med mangel på skabsplads.
læs mere..

 

Sovesofa BEDSTED chaiselong grå | JYSK
Praktisk 3 personers sofa, som nemt kan omdannes til en komfortabel seng. Hynder med slidstærkt betræk og bonell-fjedre polstret med skum. Med magasin.
læs mere..

 

Billig Sovesofa – Virginia U-sovesofa venstrevendt, Grå
Forside Dagligstue Sofa Sovesofa Sovesofa med chaiselong Virginia U-sovesofa venstrevendt, Grå Virginia U-sovesofa venstrevendt, Grå Den enestre problem med Virginia’en er…
læs mere..

 

Catania hjørnesofa – grå stof, 3 pers., m. chaiselong …
Super lækker sovesofa med vendbar chaiselong. Catania hedder den. Sovesofaen er betrukket med Sawana stof i en dejlig grå farve. Sofaen har udtræk, og en meget praktisk opbevaringsboks til dine dyner og puder.En indbydende og lækker sovesofa kan
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – Find de flotte og gode …
Hemington sovesofa dobbelt chaiselong grå → 9.995 kroner hos Furniturebox.dk Vi slutter testen af med en sovesofa fra Furniturebox, og vi har her at gøre med en utrolig indbydende sofa, der virkelig formår at skille sig ud fra mængden med sit iøjefaldende design.
læs mere..

 

Grå Dragør Sovesofa 3102 M. Chaiselong | Mobler.dk
Dragør sovesofa med chaiselong monteret med kraftigt antracitfarvet stof i dessin Inari. Sæde og udtræk indeholder Posefjedre, polstret med koldskum. Udtræksdelen er monteret med samme slags stof. Chaiselong er vendbar. Sovemål: 145 x 195 cm. En sovesofa kan være en god mulighed hvis man har stue og soveværelse i et rum, eller man har …
læs mere..

 

Billig sovesofa – Altid gratis levering på sovesofaer …
Spar penge på din næste sovesofa hos Manaya.dk hvor vi har et kæmpe udvalg af billige sovesofaer. Faste lave priser Altid gratis levering
læs mere..

 

Sovesofa – Se udvalget af praktiske sovesofaer | JYSK
Vil du gerne have en sovesofa, hvor du kan slænge dig om dagen, og hvor du har god plads om natten, så vælg en sovesofa med chaiselong og tilføj store sofapuder i dine yndlingsfaver. Ved nogle modeller er det også muligt at bruge chaiselongen til opbevaring. Mulighederne er mange, valget er dit.
læs mere..

 

Chaiselong til salg – køb brugt og billigt på DBA
Chaiselong, 5 pers., Stor chaiselong sovesofa m. Opbevaringsrum. Enkelte pletter på selve den hvide sove-del, men ren efter grundig vask. Et enkelt lille hul på bagsiden, men uden visuel betydning. Længde: 250 cm Chaiselong længde:220 cm
læs mere..

 

Find Chaiselong i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Vegas u-shape med chaiselong, Sovesofa købt 15.03.2015 på tilbud for 5999,- (nypris 7.499,-). Har kvittering. Enkelt skade i den ene boks, hvor beskyttelsen til det ene beslag er beskadiget.
læs mere..

 

Chaiselong Sofa i læder, tekstil eller begge dele – valget …
En chaiselong sofa er ideel for dig, der måske ikke har så meget plads i din stue, men gerne vil udnytte pladsen bedst muligt. En chaiselong sofa kan derfor være god for dig med pladsmangel.
læs mere..

 

Sovesofa – Tilbud på billige sovesofaer af høj kvaliitet …
Du kan også kigge nærmere på en sovesofa med chaiselong, hvis det lyder som noget for dig. Er du på udkig efter en model, som ikke fylder ret meget, vil Minna sovesofa være den helt rigtige model til dig.
læs mere..

 

« »