glas sofabordGlas sofabord – Køb et sofabord med glasplade online …
Et sofabord i glas giver rummet et virkeligt elegant og topmoderne udtryk. Det geniale ved et glasbord er, at det kan sættes sammen med alle andre møbelfarver. Det udvider dine muligheder, når du skal designe dit dejlige og specielle hjem.
læs mere..

 

Katrine sofabord i klar glas og stål. Køb glas sofabord …
Køb et Katrine sofabordssæt online og få leveret lige til døren. Du køber let og sikkert sofaborde og andre møbler i vores online møbelbutik. vi leverer i hele landet.
læs mere..

 

Sofaborde – Unikke designer sofaborde i træ, marmor, glas …
Det perfekte sofabord til dit hjem, vil automatisk samle folk omkring sig. Så det er vigtigt at vælge et sofabord som passer godt ind, det er her man slapper af og lader op. Så tag dig dig god til at vælge det rigtige, da det kan få større betydning end du tror når valget er gjort.
læs mere..

 

Sofaborde | Masser af lækre sofaborde i træ ,glas og beton
Ingen stue uden sofabord – og lige her hos norliving.dk kan du finde de smukkeste af slagsen. Vi tilbyder et bredt sortiment af sofaborde, som kan passe ind i ethvert hjem.
læs mere..

 

Glas sofabord | Bestil glas sofaborde online her, fri …
Sofabord i glas Et sofabord er godt at have. Det er stedet, hvor man stiller kaffekoppen, lægger avisen og har lys stående. Desuden udfylder det tomrummet, der ofte er foran en sofa.
læs mere..

 

Messing og glas sofabord – Sofaborde & småborde – Randers …
Messing sofabord med facet slebet glasplade. 2 sugekop dutter mangler, men har ingen betydning. Måler 130x75x48 Pris 2200.- Kan afhentes ved Randers og Århus efter aftale, og Vejle, Odense og København på vores næste varetur 1.
læs mere..

 

Sofaborde – Stue
Multi Møbler tilbyder flotte kvalitetsmøbler til gode priser. Vi har et bredt sortiment af møbler, som sofaer, sofaborde, reoler, spiseborde, vitriner, stole …
læs mere..

 

se det store udvalg i designer sofaborde – Brdr. Friis Møbler
På listen nedenfor finder ud et udvalg af vores mest populære sofaborde. Bemærk at mange af produkterne fås i flere varianter. Du kan sortere visningen efter både navn, pris og designer.
læs mere..

 

Find Sofabord Glas på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofabord, glas, b: 80 h: 45, ∙ Gratis fragt og hurtig levering ∙ Personlig kundeservice ∙ Individuel leveringsaftale ∙ Læs mere – klik på “gå til varen” ude til højre -> Vores sorte Almaz sofabord med Ø 80 cm med bordplade i marmor look, giver et nyt og moderne udtryk til din bolig.Bordpladen er af glas med sort marmor print.Sofabordet kan du stille i stuen eller i dit køkken alrum.
læs mere..

 

Sofabord, glas til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sofabord, glas, b: 75 l: 130 h: 45, Kvalitets sofabord i glas, messing og blankpoleret metal, sælges til en rigtig god pris, da det er blevet tilovers. Standen er ganske udmærket, der skal dog isættes en ny øvre glasplade, da denne uheldigvis er blevet ødelagt. Er der spørgsmål eller har bordet din interesse, så skriv endelig her på annoncen, på mail eller telefonisk fredage mellem 7-17.
læs mere..

 

Sofabord | Vi forhandler sofaborde i høj kvalitet
Køb sofaborde i klassisk design med prisgaranti! Vi har et stort udvalg af smarte sofaborde med bordplader i glas og træ til lave priser. Bo bedre billigt!
læs mere..

 

Sofabord, Peter Boy Design, glas – dba.dk – Køb og Salg af …
Sofabord, Peter Boy Design, glas, b: 90 l: 90 h: 37 Glasbord fra danske Peter Boy Design i fin stand. Nypris 6.500,- Bordet har vel en 7 år på bagen men ud over lidt brugsspor fejler det intet
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.
læs mere..

 

Glas Sofabord – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Glas sofabord i 2 lags, Dette glas sofabord kan placeres på kommerciel placering såsom kantine, café, bar, hotel og i dit hjem opholdsstue. Dens trendy 2 lags design gør det til en fantastisk tilføjelse til ethvert miljø. Sofabordet er designet med hærdet glas og robust rustfri stålben. Mellemrummene mellem toppen og bunden af glashylder vil give dig tilstrækkelig plads til at holde alle dine ejendele.
læs mere..

 

Sofabord i glas/messing – Køb online hos by Hornsleth
Madam Stoltz flotte sofaborde i messing og glas er blevet en rigtig bestseller hos by Hornsleth.
læs mere..

 

« »