furninova sofa priceFurninova – Nordiske luksussofaer og møbler hos BoShop
Furninova sælger primært til det nordiske marked, men de har salgskontorer i hele verden. Hvert år fremstiller de cirka 250.000 unikke sofaer og lænestole fra deres fabrik. Og som noget helt unikt kan Furninova også fremstille individuelle siddehøjder og puder.
læs mere..

 

Furninova – Trevi – Open end sofa – UDSTILLINGSMODEL
Trevi Kvalitet fra Furninova Fås i mange farver Højre eller venstre vendt Mål: 283×244 cm Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
læs mere..

 

Furninova – Aston lædersofa – Sofa i læder hos BoShop
En sofa, som her på billedet er vist med mørkt læder, men som også kan vælges i mange andre læderfarver. Find din egen favoritfarve her på siden og gå sommeren i møde med denne flotte Furninova sofa.
læs mere..

 

Furninova – Skyline stofsofa – Sofa i stof hos BoShop …
Let og elegant er Skyline stofsofaen til din bolig, når du ønsker en sofa, der ikke skal virke tung i din indretning. Sofaen er en af de sofaer fra Furninova, som du kan online hos BoShop.
læs mere..

 

Furninova Sofa Vera 3-pers. – Grøn – Bolig & indretning …
Furninova Sofa Vera 3-pers. Ellos har designet nye sofamodeller der produceres af Furninova, en svensk leverandør af kvalitetsvarer. Sofa Vera 3-pers. er en behagelig sofa med betræk af blød fløjl. 97.000 Martindale.
læs mere..

 

Stue Furninova vælg den bedste forhandler og sammenlign …
Furninova det bedste udvalg af online forhandlerer. Sammenlign produkterne og udvælg nemt med Prisvis !
læs mere..

 

Furninova Sofa Luna 3 pers. – Grå – Bolig & indretning …
Furninova Sofa Luna 3 pers. Ellos har designet nye sofamodeller, der produceres af Furninova, en svensk leverandør af kvalitetsvarer. Sofa Luna 3-pers. er en behagelig sofamodel med stel af massivt træ og ryg af plywood/spånplade Blød komfort i koldskum svøbt med fjerpolstring.
læs mere..

 

Furninova Sofa Ellie 3-pers. – Grå – Bolig & indretning …
Furninova Sofa Ellie 3-pers. Ellos har designet nye sofamodeller der produceres af Furninova, en svensk leverandør af kvalitetsvarer. Sofa Ellie 3-pers. er en behagelig sofamodel med valgfrit betræk i tekstil eller semianilin-læder.
læs mere..

 

« »