furninova sofaFurninova – Nordiske luksussofaer og møbler hos BoShop
Furninova sælger primært til det nordiske marked, men de har salgskontorer i hele verden. Hvert år fremstiller de cirka 250.000 unikke sofaer og lænestole fra deres fabrik. Og som noget helt unikt kan Furninova også fremstille individuelle siddehøjder og puder.
læs mere..

 

Furninova – Paso Doble Night stofsofa – Sofa i stof hos …
Paso Doblen er en af vores store sofanyheder hos BoShop. En sofa, som du her kan købe i en Night-version med små bagpuder. Se mere her…
læs mere..

 

Furninova Sofa Vera 3-pers. – Grøn – Bolig & indretning …
Sofa Vera 3-pers. Ellos har designet nye sofamodeller der produceres af Furninova, en svensk leverandør af kvalitetsvarer. Sofa Vera 3-pers. er en behagelig sofa med betræk af blød fløjl. 97.000 Martindale.
læs mere..

 

Furninova stof – BoShop
Find din nye sofa i vores store sortiment Vi sælger både lædersofaer og stofsofaer i høj kvalitet til fornuftige priser. Alle sofaer fås i et stort udvalg af farver og størrelser.
læs mere..

 

Furninova – Aston lædersofa – Sofa i læder hos BoShop
En sofa, som her på billedet er vist med mørkt læder, men som også kan vælges i mange andre læderfarver. Find din egen favoritfarve her på siden og gå sommeren i møde med denne flotte Furninova sofa.
læs mere..

 

Furninova online – Ellos.dk
Furninova – shop hos Ellos til gode priser. Shop nemt online hos Ellos.dk.
læs mere..

 

Stue Furninova vælg den bedste forhandler og sammenlign …
Furninova det bedste udvalg af online forhandlerer. Sammenlign produkterne og udvælg nemt med Prisvis !
læs mere..

 

Furninova Sofa Ellie 3-pers. – Grå – Bolig & indretning …
Sofa Ellie 3-pers. Ellos har designet nye sofamodeller der produceres af Furninova, en svensk leverandør af kvalitetsvarer. Sofa Ellie 3-pers. er en behagelig sofamodel med valgfrit betræk i tekstil eller semianilin-læder.
læs mere..

 

Sofaer online – Ellos.dk
Sofaer (64) 64 resultater. Kig på vores udvalg af flotte sofaer og lænestole der både er flotte og af høj kvalitet. Forestil dig hvordan du læner dig tilbage og synker ned i en rigtig bekvem sofa.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye flotte, komfortable sofa blandt det store sofa udvalg hos ILVA. Her er sofaer til enhver smag og pengepung. Shop online her
læs mere..

 

Furninova – Petito stofsofa – Sofa i stof hos BoShop …
Er du på udkig efter en ny sofa, så kan Petito stofsofaen være et oplagt bud. Den svenske møbelproducent Furninova præsenterer her en elegant sofa med aftageligt betræk. Sofaen er udstyret med det såkaldte ‘Loose Cover’, der gør at du kan tage betrækket af sofaen og vaske det.
læs mere..

 

Furninova Sofa Luna 3 pers. – Grå – Bolig & indretning …
Sofa Luna 3 pers. Ellos har designet nye sofamodeller, der produceres af Furninova, en svensk leverandør af kvalitetsvarer. Sofa Luna 3-pers. er en behagelig sofamodel med stel af massivt træ og ryg af plywood/spånplade Blød komfort i koldskum svøbt med fjerpolstring.
læs mere..

 

Furninova – Carmen lænestol hos BoShop
Der er noget klassisk og elegant over Carmen lænestolen fra Furninova. Leder du efter en komfortabel lænestol til hjemmet med et klassisk og historisk look, så er denne lænestol værd at overveje.
læs mere..

 

Køb en sofa online på KitchenTime
En sofa skal både være stilrene, tiltalende og selvfølgelig er komforten noget af det vigtigste! En del personer foretrækker dybe sofaer, andre mindre dybe, en del foretrækker lave og en del lidt højere sofaer. Her kan du finde en sofa som passer dine ønsker.
læs mere..

 

Furninova – Maroco tæppe hos BoShop – Tæpper i Århus
Nyeste trends inden for tæpper er de lidt bamsede tæpper med et flot mønster såsom Maroco tæppet fra Furninova. Det er Smukke tæpper til det hippe hjem, og dette lækre og håndvævede tæppe kan du vælge i to forskellige farver.
læs mere..

 

« »