finn juhl sofaHouse of Finn Juhl – Copenhagen
HOUSE OF FINN JUHL – COPENHAGEN. BLACK FRIDAY. 23. NOVEMBER 2017. KL. 10.00 – 19.00 . Nordre Toldbod 25. 1259 Kbh K +45 33 91 11 00. mail@finnjuhl-copenhagen.dk. Videre til sitet …
læs mere..

 

Lobby | House of Finn Juhl
Finn Juhl blev født den 30. januar 1912 i København. Han ville oprindeligt være kunsthistoriker, men hans far ville ikke tillade, at han fik en karriere indenfor kunstens verden. I stedet blev Finn Juhl optaget som bygningsarkitekt ved Det Kongelige Kunstakademi i København.
læs mere..

 

Kollektion | House of Finn Juhl
Finn Juhl designede møbler med tanke på den menneskelige krop adskilte sig fra sine arkitetktkollegaer i Danmark såvel som i resten af Skandinavien.
læs mere..

 

53 Sofa | House of Finn Juhl
Finn Juhl brugte selv 53-sofaen i indretningen af sin showroom-lejlighed i højhusene på Bellahøj og i mange af de 33 SAS-terminaler, som han indrettede mellem 1957 og 1961. 53-sofaen er en stram sofa med eksklusivt springindlæg i det fastpolstrede sæde og med løse ryghynder.
læs mere..

 

Vægsofa | House of Finn Juhl
Finn Juhl brugte denne sofa i flere af sine kendte indretninger. Blandt andet i Villa Aubertin på Lolland, som han tegnede i 1952, og i Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum i Trondheim i Norge, hvor han fik til opgave at indrette et udstillingsrum med moderne møbler og kunsthåndværk, der repræsenterede interiørstilen i 1952.
læs mere..

 

57 Sofa | House of Finn Juhl
Finn Juhls enke, musik- og teaterforlæggeren Hanne Wilhelm Hansen, ønskede, at denne sofa skulle genfremstilles til en udstilling af Finn Juhls møbler i anledning af 10-året for hans død. Derfor kontaktede hun os, og vi genskabte sofaen ud fra Finn Juhls tegningsmateriale. Dette blev starten på et fantastisk samarbejde med Hanne Wilhelm Hansen, der senere overdrog enerettighederne til at producere og relancere alle Finn Juhls møbler til os.
læs mere..

 

Poetsofa | House of Finn Juhl
Den lille topersoners sofa blev vist på Snedkerlaugsudstillingen i 1941, og bør betragtes som en videreudvikling fra Pelikanstolen, som blev vist frem året før.
læs mere..

 

Bakersofa | House of Finn Juhl
Den skulpturelle Bakersofa, med den todelte ryg, blev det første Finn Juhl-møbel produceret af Baker Furniture. I 2001 endte samarbejdet, da Finn Juhls enke Hanne Wilhelm Hansen overlod enerettighederne til os.
læs mere..

 

OneCollection Poet Sofa – Livingshop.dk
Finn Juhl tegnede Poeten til sin egen bolig i 1941, og den er fortsat eftertragtet verden over. I dag repræsenterer sofaen et stykke dansk kulturhistorie, da den stadig fremstilles efter gamle håndværkstraditioner. Sofaen er et moderne møbel, som passer perfekt ind i den moderne boligindretning. Poeten fremstilles i en formidabel kvalitet med håndsyet betræk.
læs mere..

 

Find Finn Juhl på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Finn Juhl, Alt, Lænestol, sofa, skænk, stol. Bord, Alt dansk design købes og afhentes. Ring eller skriv på 22109999 for ydeligere. Søgeord: Wegner Georg Jensen Poul kjærholm Bamsestol Børge Mogensen Spanske stole Pk22 Pk31 Pk33 Nanna ditzel Mogens Koch Ib Kofod Ib Kofoed Vodder Arne vodder Finn Juhl PH Kogle Palisander No …
læs mere..

 

Om | House of Finn Juhl
Finn Juhl blev født den 30. januar 1912 i København. Han ville oprindeligt være kunsthistoriker, men hans far ville ikke tillade, at han fik en karriere indenfor kunstens verden.
læs mere..

 

48 Sofabænk | House of Finn Juhl
48-sofabænken er et af Finn Juhls absolutte mesterværker fra 1940’erne og har Finn Juhls karakteristiske og skulpturelle formsprog med delikate detaljer, der kendes fra andre af hans mest ikoniske møbler, såsom 45-stolen og Høvdingestolen.
læs mere..

 

« »