festival stolFestivalstol Camping – Sammenlign priser hos PriceRunner
Stol med kopholder lavet i metal og sort stof i polyester. Stolen kan foldes sammen, så den intet fylder og er dermed perfekt til festival, campingtur, fisketur eller lignende.
læs mere..

 

Festivalstol med kopholder – Super pris
Leder du efter en billig festival stol? Så køb her, vi har altid en super skarp online pris og dag til dag levering – E-mærket dansk webshop
læs mere..

 

Wicked Wedge – oppustelig festivalstol! Stort gadget udvalg
Med det ekstra store mundstykke er Wicked Wedge lynhurtig at puste op og pakke ned, materialet er slidstærkt og vandtæt, og desuden sikrer det imiterede ruskindsmateriale, at stolen ikke bliver svedig og klam.
læs mere..

 

Den ultimative Roskilde festivalstol test 2015
En festivalstol er essentiel, når man er på festival, fordi man ofte sidder meget ned. Dette kan man nogle gange gøre, når man skal se nogle af de forskellige koncerter, men også til afslapning i sin camp.
læs mere..

 

Køb festivalstol med kopholder til campen | Spejder Sport
Den klassiske festivalstol der kan foldes sammen med en snuptag og tages med i den medfølgende pose med bærestrop. Et sikkert hit på sommerens festivaler, til campingferien eller i haven en dejlig sommerdag.
læs mere..

 

Billig festivalstol med 2 kopholdere | Kun 35 kr …
Udsolgt resten af sæsonen. En billig festivalstol med 2 kopholdere er blandt det vigtigste festivaludstyr du bare skal medbringe til festivalen – størstedelen af festivalen foregår i campen, og en god stol er alfa omega for at kunne klare en hel uge på festival.
læs mere..

 

Ranger festivalstol med kopholder | Køb online på Føtex.dk
Stolen kan foldes sammen, så den intet fylder og er dermed perfekt til festival, campingtur, fisketur eller lignende. Stolen er inklusiv bæretaske, så den er med at have med sig.
læs mere..

 

Festivalstol Camp+nature Concert – Campingmøbler – thansen.dk
Festival- & campingstol Sammenfoldelig stol i kompakt design pakket i praktisk transporthylster. Trofast partner til camping, fiskeri, picnic og festival med blød siddekomfort og praktisk flaske/dåseholder i armlænet.
læs mere..

 

Køb Oppustelig sofa – Airbed – Airsofa – Camping sofa …
Brug for ny en Oppustelig sofa – Airbed – Air sofa – Camping sofa eller Festival stol. Kæmpe udvalg og mange flotte farver på lager. Airbed og oppustelig sofa i Danmarks bedste Kvalitet. Hurtig levering 1-2 dage. Køb sikkert og nemt din nye Airbed online hos Chilloutbag.dk
læs mere..

 

BLUE MOUNTAIN festival stol – silvan.dk
Vi bruger cookies for at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre accepterer du brug af cookies.
læs mere..

 

« »