fdb stoleFDB Stole – klassisk design – stole fra FDB
Stolen introducerede et markant andet formsprog, med vægt på enkelthed og funktionalitet, kombineret med stor siddekomfort. Samtidig var den et eksempel på, at fint snedkerarbejde og masseproduktion kunne forenes, og høj kvalitet derfor kunne blive demokratiseret og tilgængelig for den almindelige forbruger.
læs mere..

 

Køb FDB Møbler online | Over 200 arkitekttegnede møbler …
De små stole, borde og bænke fra FDB Møbler passer sammen i stil og tone, og så kan de fås i flere farver. Så inviter vennerne med hjem og lad Børge Mogensens børnemøbler sætte rammen for leg og fantasi.
læs mere..

 

Home [fdbmobler.dk]
FDB Møbler er ejet af Coop. Coop tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.
læs mere..

 

Stole – fdbmoebler.dk
FDB Møbler er ejet af Coop. Coop tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.
læs mere..

 

+40 FDB spisebordsstole | Køb din FDB spisebordsstol på …
Leder du efter spisebordsstole i høj kvalitet & dansk design? På Coop.dk finder du et stort udvalg af FDB spisebordsstole. Se dem online på Coop.dk →
læs mere..

 

Fdb Stole | DBA – brugte spiseborde og spisebordstole
Køb og salg af Fdb Stole i artitekttegnede spisestuemøbler på DBA. Gode tilbud på nye og brugte spiseborde/spisebordsstole og billige priser på Fdb Stole til salg på DBA
læs mere..

 

Stole Arkiv – Restaurantinventar.dk
Poul M. Volther spisebordsstol i bordeaux. Den største succes i FDB møblers historie.
læs mere..

 

Find Fdb Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Søgeord: Wiener stole, Italiensk design Cafe´møbler, stabelstole, FDB, pindestole, Fillipe Starck Costa stole, teak sofabord, legetøj, bamse Fritz Hansen 3107, 7ér stol, SE hvad mere jeg har til salg. RING for yderligere information 4013 6045.
læs mere..

 

J80 spisebordsstol (Matlakeret eg) FDB Møbler – fdbdesign.dk
J80 designet af Jørgen Bækmark. Jørgen Bækmark designede i 1950’erne denne klassiske spisebordsstol. Jørgen Bækmark fik i sin tid til opgave at designe en stoleserie, som passede til produktionsmetoderne hos Tarm Stolefabrik.
læs mere..

 

Suru – Loungestol designet af Carina Maria for FDB Møbler …
Møbelpolstrer og designer Carina Maria, har formgivet denne æstetisk smukke loungestol for FDB Møbler. En fryd for øjet du vil sidde og nyde mange timer i.
læs mere..

 

Fdb Stole | Inde – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Pindestole, FDB eller fasteup, Pinde stole, Klassisk pinde-spisestole. Stole fremstår fine og stabil men med aldersrelaterede brugsspor. Det originale FDB look giver stolen en særlig – og lidt “fræk” – charme.
læs mere..

 

Find Fdb Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebordsstol, andet, FDB Møbler, J48 spisebordsstol – designet af Poul M. Volther Så kommer relanceringen af FDB-klassikeren fra 1951. Poul M. Volther designede den berømte spisebordsstol J48 i 1951 – og den er siden blevet en af de mest populære spisebordstole fra FDB’s unikke møbelserie.
læs mere..

 

Historien om FDB Møbler – En del af Dansk Designs DNA
FDB Møbler Gilleleje fastholder ambitionen fra den historieske FDB Møbler: Det gode håndværk og de bedste materialer kombineret med design, der hæver standarden og peger fremad. Måske imod en en lys og lykkelig fremtid, men under alle omstændigheder imod en smukkere, behageligere og meget velindrettet en af slagsen.
læs mere..

 

HAY.dk – latest products, designer news and retailer info
View HAY.dk’s range of designer furniture, find local dealers, learn more about the designers’ backgrounds and be updated on the latest design news here.
læs mere..

 

Designerstole. Find de stole der passer dig – FDBdesign
Stole for enhver. Vi bruger lang tid i dem, og når vi sidder godt, kan vi læse, arbejde, hygge, dagdrømme, se TV eller have fantastiske samtaler.
læs mere..

 

« »