erik jørgensen sofaErik Jørgensen – Mærker – Brdr. Friis Møbler
Erik Jørgensen er som virksomhed velkendt for at skabe designmøbler med et tidsløst design. Erik Jørgensen begyndte at arbejde professionelt med møbelproduktion i 1954 og blev etableret i Svendborg på Fyn.
læs mere..

 

Erik Jørgensen, Sofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Erik Jørgensen, Sofa Den kendte kvalitet og komfort. Betrukket med beige uld fra Kvadrat. Betrækket på hynderne kan tages af og vaskes på uldvask.
læs mere..

 

ERIK JØRGENSEN EJ295 SOFA – Vestergaard Møbler
Producent. Erik Jørgensen. Type. Sofa med Chaiselong til højre eller venstre. 270 x 170cm. Materiale. Polstret sofa. Prisen er angivet i Tanganika bomuld (grp. 6 stof).
læs mere..

 

Erik Jørgensen Chaiselong – Design-classic.dk
Erik Jørgensen, Chiselong., Sofa i ny polstret læder,. Du kan endnu nå at få indflydelse på om du vil ha cognac, red indian eller sort læder på.
læs mere..

 

Erik Jørgensen, 325, Sofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …
Erik Jørgensen, 325, Sofa, Mahogni træ og bordeaux læder. Meget velholdt – med brugsspor. Byd!
læs mere..

 

Erik Jørgensen EJ 280 Sofa – Livingshop.dk
Erik Jørgensen sofa. Vælg mellem forskellige modeller, ben samt polstringer. Rigtig smuk og klassisk sofa designet af EJ Designteam. EJ 280 blev designet i 2010, og den er en nutidig og smart flyder.
læs mere..

 

Erik Jørgensen EJ 220 Sofa – Livingshop.dk
Erik Jørgensen EJ 220 stuesofa. Rigtig smuk og enkel sofa som er komfortabel og meget moderne i sit udtryk. Se vores store udvalg af Erik Jørgensen møbler her. Rigtig smuk og enkel sofa som er komfortabel og meget moderne i sit udtryk.
læs mere..

 

Erik Jørgensen – rosborgshop.dk
Erik Jørgensen er egentlig uddannet møbelpolstrer og sadelmager, men begyndte senere at designe møbler, hvilket vi er mange der er meget taknemmelige for. Havde det ikke været for Hr. Jørgensen, havde vi ikke haft mulighed for at købe de klassiske og meget populære Erik Jørgensen stole – eller en stilren Erik Jørgensen sofa. Tjek hele vores sortiment her på siden og køb med gratis …
læs mere..

 

« »