ektorp sovesofa hjørneEktorp | DBA – billige og brugte sofaer
Sofagruppe, bomuld, anden størrelse , Ektorp, Meget fin gruppe bestående af 1 x Ektorp 2 pers. sofa (næsten ubrugt) 2 x Ektorp lænestol (mindre størrelse) 1 x Ektorp taburet alt i hvid bomuld og i super stand ink. 2 ekstra betræk til stolene. De viste pyntepuder er ikke inkluderet. Prisen er for alle 4 dele. Til afhentning i 8250.
læs mere..

 

Sovesofa, Ektorp – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Ektorp, Hent i dag til 500 kr. Sovesofa fra Ikea mærke Ektorp sælges Rigtig pæn og velholdt Kun enkelte mindre pletter nederst foran ved armlæn Læs Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg.
læs mere..

 

Sovesofa til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Idemøbler, b: 151 l: 225 h: 87, Sovesofa med chaiselong og mulighed for opbevaring, sælges grundet flytning. Sofaen er brugt hvilket godt kan mærkes lidt i hynderne, sofaen er dog velholdt og passet på og fremstår derfor pæn. Højrevendt chaiselong. Ca. 3 år gammel. Nypris: 3.499,- Købt i Idemøbler Herning. Afhentes i Herning hurtigst muligt.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Du kan købe en lille sovesofa som Ikeas populære Ektorp eller en stor sovesofa med chaiselong, hvor der er god plads til flere personer, uanset om den er slået ud eller ej. Madrassen er ganske udmærket på de fleste sovesofaer, og dine gæster er sikret en god nats søvn, uanset hvad du vælger at købe.
læs mere..

 

Ikea Ektorp Sovesofa Betræk – Trendsales Magazine
Jeg vil lige blære mig, og fortælle at jeg købte en sovesofa for 1 måned siden for 200 kr (Ikea ektorp ) næsten som ny over DBA. SIKKE ET KUP Nå nu til pointen. Betrækket er ikke lige mig, og jeg vil derfor udskifte det. Er på S.U så pengene er små.
læs mere..

 

Ikea | DBA – billige og brugte sofaer
Sovesofa, bomuld, 3 pers. , Ikea, Vi giver væk vores Ikea sovesofa, den skal kun afhentes. Sofaen er i god stand, selvom der er ridse mærker fra vores kat på to steder (se billeder). Også lette drikkepletter, som kan rengøres. Men sofaen er behagelig og fungerer godt som en seng, plus har opbevaring i chaisen. (Chaise kan tages ud ved transport) Vi skal fjerne det på d 25.11.
læs mere..

 

Find Ikea i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, IKEA Vallentuna , b: 186 l: 113 h: 84, Dejlig sovesofa med uanede muligheder. Alt betræk kan tages af og vaskes/stryges eller der kan købes nyt i anden farve hos IKEA, så møblet ser ud som nyt. Du kan også udbygge sofaen med andre elementer. Ekstra pude og høj side medfølger. Nypris 7500 i maj/juni 2017. Sælges på grund af flytning.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Super fin og lækker sovesofa i velholdt grå. Dejlig blød god at sidde og sove i. Nem at slå ud med et lille opbevaringsrum nedenunder. Ingen synlige Dejlig blød god at sidde og sove i. Nem at slå ud med et lille opbevaringsrum nedenunder.
læs mere..

 

Sovesofa, bomuld, 2 pers. – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …
Sovesofa, bomuld, 2 pers., Sovesofa grå bomuld, kan slåes ud til at sove på. Ikke udslået er den 142 cm lang 86 cm dyb 52 cm høj . Udsået er den 196cm. Den er Ikke udslået er den 142 cm lang 86 cm dyb 52 cm høj .
læs mere..

 

Sovesofaer – Find din næste sovesofa online her | IDEmøbler
Dermed er der god mulighed for, at du kan finde en sovesofa, som vil pynte i stuen i hjemmet eller måske i sommerhuset, hvor det ofte kan være en god idé med et par sengepladser ekstra. Så hop med på vognen og invester i en sovesofa i god kvalitet. på den måde kan du udnytte både kollegieværelse, lejlighed eller stue optimalt – uden at gå på kompromis med indretningen.
læs mere..

 

Sovesofa – Sjælland til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Moderne sovesofa i skøn, grøn farve m. tilhørende pude! Sælges desværre grundet flytning til mindre hjem. Kan bruges som sofa og foldes ud, hvis der kommer overnattende gæster. Behagelig at sove på. Når sovesofaen er udslået er målene 120×200. + Bagved er der et rum, hvor dynetøj eller andet kan opbevares.
læs mere..

 

Find Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, stof, 3 pers., Super flot sovesofa i glimrende stand. Sofaen er i lysegrå og uden større skrammer eller misfarvninger. Sofaen stå flot i hjemmet og kan let slås ud. (39.01) Sofaen er i lysegrå og uden større skrammer eller misfarvninger.
læs mere..

 

Hjørnesofa – Køb en brugt hjørnesofa billigt på GulogGratis.dk
Stort udvalg af møbler i høj kvalitet! Hos logomøbler kan du finde prisvenlige sofaer, med god kvalitet, hvor vi mener alle kan være med.
læs mere..

 

Ny 2 eller 3 personers sofa? Stof eller læderlook? Find …
Se vores spændende udvalg af sofaer. JYSK = et godt tilbud. Du får også nem levering og returnering, hvis du fortryder.
læs mere..

 

Hjørnesofaer – Køb dine nye hjørnesofa online her | IDEmøbler
Ofte har man nemlig et uudnyttet hjørne i stuen, som med den rigtige sofa snildt kan forvandles til en rigtig hyggekrog. En sådan sofa kunne for eksempel have chaiselong, så der er rig mulighed for at brede sig ud, eller med et praktisk materiale, der kan tåle, at børnene fx spilder saftevand. Er man ikke til de store og tunge sofaer, har vi også hjørnesofaer med ben i træ, som hæver …
læs mere..

 

« »