ekstra stor sovesofaStor sovesofa med chaiselong – Se udvalg & tilbud her
Den første store sovesofa med chaiselong vi ser nærmere på, det er Idun Lounger. En rendyrket luksus sovesofa, der består af et klassisk og tidsløst design. Den er udstyret med posefjedre, hvilket sikrer dig en fortrinlig komfort. Chaiselongen er i øvrigt så stor, at du snildt kan slænge dig og få dig et hvil.
læs mere..

 

Stor sovesofa: 14 af de bedste store og dobbelte sovesofaer
Den store sovesofa har desuden 10 centimeter ekstra i længden, så selv høje personer kan få glæde af den. Og da den ikke har armlæn, vil hverken fødder eller arme støde ind i disse. Bredden på denne store sovesofa er desuden på 140 centimeter, og der er således god plads til 2 personer. Sovesofaen fås med et lysegråt stof, men det er også muligt at bestille den med specialstof.
læs mere..

 

Sovesofa – xl-mobler.dk
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Se 10 af de bedste sovesofa tilbud lige …
Opnå store besparelser ved at købe sovesofa online For at gøre det ekstra nemt for dig , så har vi valgt at sammenligne forhandlernes priser, så du altid er sikker på at købe hos den billigste forhandler.
læs mere..

 

Innovation sovesofa: Her er de 17 bedste fra danske …
Denne sovesofa kan ligeledes slås ned i en enkelt bevægelse, og den kan sagtens stå såvel frit som op ad en væg. Benene er i skinnende krom og liggeunderlaget har en kerne af pocketfjedre, der tilpasser sig efter kroppens naturlige former. Flot sovesofa, som vi godt kan anbefale til dig der gerne vil have lidt ekstra længde og bredde.
læs mere..

 

Sovesofa til sommerhus – Se 6 udvalgte og gode sovesofaer …
En sovesofa er først og fremmest ekstra praktisk, da den i sagens natur er dobbelt funktionel: Om dagen og aftenen kan I sidde og slappe af i sofaen til en god film eller et spil kort. Om natten foldes sofaen ud, og gæsterne har en blød og behagelig seng at sove i. Alle er glade, og du slipper for at skulle bakse med liggeunderlag, luftmadrasser og soveposer.
læs mere..

 

Billig sovesofa – Se 8 af de bedste, billigste sovesofaer hér
Du kan se en stor del af sortimentet hos Bedre Nætter ved at klikke her. Topmadras til sovesofa. Ligesom til senge kan det være en aldeles god ide at investere i en topmadras til din sovesofa. Det giver ekstra komfort, og du opnår derved en forbedret søvn. En topmadras kan også være med til at beskytte din sovesofa, så den forbliver ren og pæn. Danske Innovation Living har udviklet en …
læs mere..

 

Billig sovesofa – Altid gratis levering på sovesofaer …
Det er altid rart at kunne tilbyde sine gæster en ekstra sengeplads. Omvendt kan det være ærgerligt at have en seng der står og fylder kun til dette formål, især hvis man ikke har et ekstra rum eller kontor hvor denne ekstra seng kan stå.
læs mere..

 

Sovesofa test 2018 – Her er de bedste sovesofaer på markedet
Denne sovesofa er et godt valg, hvis du ønsker et møbel, hvor der er fokus på kvalitet og komfort, men hvor der også er kræset for detaljerne og kan som forbruger gå hjem med et ærligt produkt til stuen.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye flotte, komfortable sofa blandt det store sofa udvalg hos ILVA. Her er sofaer til enhver smag og pengepung. Shop online her
læs mere..

 

Sovesofa med magasin – Se 7 af de bedste sovesofaer med …
Mood U er en stor sovesofa med to chaiselonger og selvfølgelig magasin til opbevaring. Her er der tale om en sovesofa, der mest af alt ligner en helt almindelig sofa til stuen. Den koster kun i omegnen af 8000 kr., hvilket må siges at være mere end godkendt, når du kigger på størrelsen af den og de dertilhørende specifikationer.
læs mere..

 

Sovesofaer | Tilbud på Sovesofaer Med Chaiselong & Opbevaring
En sovesofa er formentligt et af de produkter vi allerhyppigst ser handlet på nettet. Det skyldes formentligt at den billige pris for en god kvalitet ikke giver anledning til de store bekymringer hos den handlende.
læs mere..

 

Monelli Living, smart sofa og sovesofa i sort med grå hynder
Monelli Living i sort med grå hynder, er en flot og blød hjørnesofa. Den er en perfekt fjernsyns sofa for hele familien, og samtidigt en praktisk stor sovesofa.
læs mere..

 

billigstesenge.dk – Tilbud på senge og madrasser
Senge – god kvalitet, gode priser og vilde tilbud på senge – stort udvalg.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – 8 flotte favoritter til …
En sovesofa med chaiselong er både flot at se på og komfortabel at opholde sig i. Her kan du smække benene op og nyde en stille stund, inden du slår madrassen ned og lægger dig i den store dobbeltseng.
læs mere..

 

« »