eksklusiv sofaSofa – Muuto Connect – Eksklusive sofaer
Find din næste Sofa her. Se den populære Connect sofa fra Muuto, eller hvad med de skønne sofaer fra House Doctor, & Tradition m.fl.
læs mere..

 

Sofaer | Find din designer sofa i læder eller stof …
Det vil sige at vi har en sofa til hvert et behov. Mange af sofaerne tilbyder et hav af kombinationsmuligheder, der gør, at du kan bygge din helt egen sofa i den størrelse, udformning og materiale som du ønsker.
læs mere..

 

Sofaer i høj kvalitet & eksklusivt design til dit hjem …
Køb en ny sofa i høj kvalitet og eksklusivt design hos BoShop i lige den farve og størrelse der passer til dit hjem. Gratis levering på ordrer over 2.500 DKK. Se mere her! Gratis levering på ordrer over 2.500 DKK.
læs mere..

 

Kelvin Giormani – Senise l lædersofa – Sofa i læder hos BoShop
Eksklusiv sofa i lækkert design fra Kelvin Giormani, hvor sofaens armlæn er designet, så armlænene skråner ud af i designet. Se denne lædersofa, der er en Flot cinema sofa til hjemmet og det store udvalg af sofaer hos BoShop.
læs mere..

 

Sofaer – Sofaer
Sofaen er stuens omdrejningspunkt og er for mange det mest brugte møbel i huset. Her er det mulighed for at vægte mellem komfort og design og herved finde balancen som matcher ens behov og ønsker.
læs mere..

 

sofa modeller – jlint.dk
sofa modeller Alle sofaer fra Jens Lyngsøe Interieur er håndlavet og produceret i Italien med de bedste produkter, der holder i generationer. Hver enkelt sofa model kan laves på special mål og også som hjørnesofa, med chaiselong eller pouff.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Sofa
&Tradition – Fly Sofa SC12 – smoked oiled / Hot Madison The Fly Series signals a sculptural approach to design without sacrificing comfort. Referencing a classic Nordic aesthetic, details and techniques, seen in the slatted wood backrest, organic shapes and solid craftsmanship, the look is unmistakeably modern.
læs mere..

 

Sofa Dreams DK – Moderne sektions Sofaer til ethvert hjem
Moderne sofa design og boligområder landskaber med funktion. Velkommen til online shop for eksklusive designer møbler af Sofa Dreams. Med os får du en eksklusiv sofa fra vores egen produktion.
læs mere..

 

Sovesofa test → Her finder du de 14 absolut bedste …
Det er en sofa, der sagtens vil kunne bruges på f.eks. et børneværelse eller på et gæsteværelse, men den vil også sagtens kunne fungere som en sofa og seng for dig, der bor i en mindre lejlighed og derfor gerne vil udnytte din plads bedst muligt. Du vil dog også kunne bruge den som den primære sofa, uanset om du har trængt plads eller ej, fordi den ganske enkelt er rigtig lækker som …
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Sofa
KlipKlap – 3 Fold Sofa XL – dark blue w. black button KK 3 Fold Sofa XL Soft is a luxurious extension of the original KK 3 Fold Sofa. The new version is not only 20cm wider but also contains a top layer of memory foam, creating ultimate seating and sleeping comfort.
læs mere..

 

Designer møbler i eksklusiv stil fra kendte brands
Designermøbler er selvsagt en stor del af boligindretning. Et flot designermøbel, om det er et bord, en stol eller en reol, kan være omdrejningspunktet i hele rummet, hvor det andet boligtilbehør og interiør fortsætter den stil, det centrale møbel sætter.
læs mere..

 

Indomo – Loreno stofsofa – Sofa med chaiselong hos BoShop …
Se denne sofa hos BoShop. Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
læs mere..

 

Stofsofaer i moderne og gennemført design – BoShop.dk
Når du skal vælge en ny sofa, giver vi hos BoShop dig vejledning til den rigtige siddedybde, der passer til dig. Sofaernes blødhed og hårdhed i hynderne er også noget vi hos BoShop tager højde for, så du kommer hjem med den type sofa, der er mest velbefindende for dig.
læs mere..

 

Sofa » Stort udvalg af designer sofaer her » Livingshop.dk
Sofaer. En sofa er stuens samlingspunkt, og den skal derfor både være slidstærk, hyggelig og smuk at se på. Hos Livingshop har vi et udvalg af sofaer, som alle er i super høj kvalitet, har gennemførte designs og en tidløs skønhed, der vil pynte i enhver boligindretning.
læs mere..

 

Lædersofaer i høj kvalitet og stilfuldt design – stort …
Eksklusiv sofa i lækkert design fra Kelvin Giormani, hvor sofaens armlæn er designet, så armlænene skråner … Klik på produktet og se prisen. NETVARE
læs mere..

 

« »