dux na stolDux | Møbler – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Dux – Pernilla Stol, Bruno Mathsson, Pæn og velholdt stol i lyst skind som dog desvæære er falmet af sollys. En ny indfarvning ville gøre underværker men er jo en skønssag. Stolen står på Nordfyn.
læs mere..

 

Dux – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Dux senge, medium, Pæne Dux senge model 1001 med tilhørende sengegavle. Købt i sin tid hos Lindegaard Poulsen i Odense. Den ene topmadras medium hård den anden fast. Sengene er af ældre dato med lidt pletter på topmadras, som da de kom, har været forsøgt fjernet. Sengene måler 110×200 cm/stk og derfor fylder godt, når de står sammen. Fungerer stadig rigtig godt, men vi trænger til lidt fornyelse. Evt. med et par nye topmadrasser, er der stadig mange gode år tilbage i sengene.
læs mere..

 

De danske sommerfugle har brug for din hjælp | bobedre.dk
Skov- og landbrug er skidt for sommerfuglene. Den primære årsag til, at vi i Danmark har måtte sige farvel til små mange arter, skyldes, at sommerfuglene har fået indskrænket deres levesteder som et resultat af skov- og landbrug.
læs mere..

 

Dux | Inde – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Find Dux i ‘Inde’ | Ting til hjemmet sælges billigt. Se det store udvalg af nyt og brugt boliginteriør. Annoncører i hele Danmark. Køb og spar penge på GulogGratis.dk
læs mere..

 

Kunst skal sige bang | bobedre.dk
Ugens klassiker: Finn Juhls 45-stol var revolutionerende Resultatet var et let, elegant og pirrende udtryk, der kom til at karakterisere og verdensberømme Finn Juhl som en enestående designer. Soveværelse
læs mere..

 

Min musikhistorie – musicman.dk
Det gik rigtig godt for os i Joseph og vi spillede en del ude i landskabet. Billedet ovenover er fra 1978, og er taget nede midt i Kordilgade hvor vi netop havde vundet et “Beat-mesterskab” – læg mærke til at vi har vinderbluserne på – knaldhamrende gule var de.
læs mere..

 

Midnatsblå og metal i et rigtigt herrehjem | Boligmagasinet.dk
Du finder da også items som Arne Jacobsens ‘Svane’-stol, PH’s standerlampe og reolsystemet af Poul Cadovius, men også arvestykker fra hans mormor og helt nyt design fra &tradition og Normann Copenhagen. Alt nøje udvalgt og sat sammen på en ny, spændende måde.
læs mere..

 

RUM FOKUS – Nadiaoliveschnack – Nadia Olive Schnack
JEG ER SELEKTIV og prøver så vidt muligt kun at have ting omkring mig, som jeg kan lide og rent faktisk bruger. Hvis jeg ikke længere føler
læs mere..

 

« »