dråben stolArne Jacobsen Dråben – vester-moebler.dk
Arne Jacobsen. Type. spisebordsstol. Materiale. Skallen er lavet af Plast Stellet fås i krom eller farvet sammen farve som skallen. Stolen også fås som Fuldpolstret
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Fritz Hansen – Dråben stol – white
Fritz Hansen – Dråben stol – storm blue Efter mere end 50 års vinterhi er Dråben nu tilbage! Stolen blev designet af Arne Jacobsen i 1958 som en del af hans legendariske mesterværk, SAS Royal Hotel i København.
læs mere..

 

Fritz Hansen – Dråben stol – Elegance læder – CASANOVA.DK
Fritz Hansen – Dråben stol – shadow grey Efter mere end 50 års vinterhi er Dråben nu tilbage! Stolen blev designet af Arne Jacobsen i 1958 som en del af hans legendariske mesterværk, SAS Royal Hotel i København.
læs mere..

 

Arne Jacobsen Dråben stol | Køb Dråben spisestol her
Dråben af Arne Jacobsen fra Fritz Hansen Stolens skal fås i plast i seks farver og med polstring i stof og læder. Skallen er lavet af ABS-plast med nylon som forstærkning indeni.
læs mere..

 

Hynder til Dråben – Bestil læderhynder til Dråben 3110 …
-Hynder til Campus stol af Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen -Hynder til Mikado stol af Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen -Hynder til David Rowland 40-4
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Fritz Hansen – Dråben stol 3110, 60-års …
Dråben stol 3110, 60-års jubilæumskollektion 2018 Design: Arne Jacobsen for Fritz Hansen, 1958. Fakta: Dette 60 års jubilæum hylder både silhuetten på Dråben™ såvel som SAS Royal hotellet, som stolen oprindeligt blev designet til.
læs mere..

 

3110 – Dråben – Stole – Timm Møbler A/S
Design af Arne Jacobsen, 1958 . Dråben, som stolen hedder blev oprindeligt designet til SAS hotellet sammen med Myren, Svanen og Ægget. Stolen har ikke fået et nummer, da stolen udelukkende var lavet til brug på hotellet og ikke til salg.
læs mere..

 

Dråben – Brdr. Friis Møbler
Dråben er en lille stol med stor personlighed. Dråben er lige så frisk og sprudlende som nyt design, men bærer på en sjælden historie og en umiddelbar personlighed, der er langt mere imponerende, end enkeltheden antyder. Detaljerigdommen og det unikke design giver et dristigt og exceptionelt udtryk, som gør Dråben mindst lige så aktuel i dag, som den var for 50 år siden.
læs mere..

 

arne jacobsen dråben sort plast crom krom blank stel fritz …
Dråben stol – Sort plast og chrom ben. Som en del af det legendariske mesterværk, SAS Royal Hotel i København, designede Arne Jacobsen Dråben i 1958. Dråben blev produceret eksklusivt til hotellet sammen med Svanen og Ægget og kun i et meget begrænset antal.
læs mere..

 

DRÅBEN STOL SORT PLAST – SELTA WEBSHOP
Dråben stol – Sort plast og sorte ben. Som en del af det legendariske mesterværk, SAS Royal Hotel i København, designede Arne Jacobsen Dråben i 1958. Dråben blev produceret eksklusivt til hotellet sammen med Svanen og Ægget, og kun i et meget begrænset antal.
læs mere..

 

Arne Jacobsen Dråben – Køb Design stole her
Dråbe stolen er designet af Arne Jacobsen i 1958 til SAS Royal Hotel i København. Dråben eller Drop Chair er en lille elegant stol med en skal udformet i plastik er den let og elegant.
læs mere..

 

Dråben af Fritz Hansen – Shop online hos Connox
Dråben fra Fritz Hansen er en lille stol med stor personlighed. Stolen fremstår frisk og levende, som var den et nyt design, men er en del af en særlig historie. Den sætter sit personlige præg, som er større end den enkelhed, man ser ved første øjekast. Der er kælet for detaljerne, og det unikke design er et modigt og usædvanligt statement i sig selv, som gør Dråben ligeså moderne, som da den først kom frem.
læs mere..

 

Dagligstuemøbler – Arne Jacobsen – køb brugt på DBA
Arne Jacobsen, Svanen, Stol, Rigtig velholdt Arne Jacobsen stol i en flot skarp rød. Vi har haft den i små 2 år og den er stort set aldrig blevet brugt , andet end at den har stået til pynt. Der er ikke retur drej på stolen. Stellet er fra 1983 Købsfakture haves.
læs mere..

 

Find Dråben Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Stol, Arne Jacobsen Dråben/dråbe, AJ dråben stol i hvid, med hvide ben. Stolen har stået til pynt i kort tid og ikke brugt ved spisebord eller andet. Ikke-ryger og dyrefrit hjem. Sælges grundet fejlkøb. Står som helt ny – købt i Livingshop (Holstebro), kvittering haves.
læs mere..

 

Fritz Hansen Drop Chair Plastik – Livingshop.dk
Dråben blev designet af Arne Jacobsen i 1958 til SAS Royal Hotel i København. Dette elegante designmøbel blev produceret eksklusivt til hotellet og kun i begrænset parti. Efter flere års venten er stolen nu endelig blevet relanceret og kan erhverves til privatbrug. Den unikke historie tilfører en helt ny dimension til designet og har gjort Dråben til en af vor tids mest omtalte …
læs mere..

 

« »