dobbelt sovesofaKC Møbler – dobbelte sovesofaer hvor man ligger parallet …
Dobbelt Sovesofa Model 415 med forkromede stålmeder. Leveres i 2 mål . udvendig mål: 198 x 82 x sh 49 cm 208 x 82 x sh 49 cm. 218 x 82 x sh 49cm . Sovemål: 142 x 190 cm 142 x 200 cm 142 x 210cm —– Dobbelt sovesofa model 416 Fuldpolstret sovesofa med ben i forkromet stål. Sæde og madras med springindlæg.
læs mere..

 

Sonate dobbelt sovesofa – moebelsalg.dk
Denne dobbelt sovesofa er et super valg til dig der har brug for praktiske og behagelige sovemuligheder i gæsteværelset eller på børneværelset.
læs mere..

 

Find Dobbelt i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, BoConcept, b: 180 l: 190 h: 56, Sovesofa sælges. Jeg sælger denne dobbelt-sovesofa. jeg mener den er fra 2011, hvor jeg købte den fra ny i BoConcept. Den er flot, sort-grå, og er blevet passet godt på. En af lamellerne er knækket, dog uden at det har betydning. Madrassen, stoffet, og sofaen som helhed, er i superfin stand.
læs mere..

 

Sovesofaer – din nye sovesofa finder du hos Danbo
Elegant fuldpolstrere dobbelt sovesofa, med elegant smal skrå arm meder i børstet rustfri stål. og smart vippe udtræk. Sovesofaen findes i flere farver, så kan passer netop til kundens hjem. Mål: 208 cm.
læs mere..

 

Køb Sovesofa | Anais Dobbelt Sovesofa | PRISMATCH
Anais dobbelt sovesofa Reference Anais er en smart dobbelt sovesofa med et elegant udfoldning system, som gør at du ved hjælp af en strup, nem kan slå sovesofaen ud på få sekunder.
læs mere..

 

Sovesofa i læder → De flotteste sovesofaer i læder samlet …
En sovesofa er meget funktionel, og hvis du vælger en sovesofa i læder, så vil du også få et tidsløst materiale, der aldrig går af mode. Hvis du er interesseret i at købe en nye sovesofa i læder, så vil vi foreslå dig at læse med i denne artikel.
læs mere..

 

Dobbelt sovesofa | Brande – GulogGratis.dk
Dobbelt sovesofa, Sandfarvet sovesofa med springmadrasser, udslået mål 200×150. næsten ikke brugt. skal sælges inden 14 dage.Køb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
En sovesofa er først og fremmest en fremragende måde at udnytte pladsen på. Møblet er funktionelt, idet du får både sofa og seng i én og samme løsning. Hvis kvaliteten af håndværket er godt, kan en sovesofa sagtens vise sig at være et fortrinligt køb.
læs mere..

 

Sovesofaer – Find din næste sovesofa online her | IDEmøbler
De nyeste modeller er udover at være superflotte forsynet med ordentlige madrasser, som du kan holde ud at sove på nat efter nat. Du behøver derfor ikke undvære noget, fordi du vælger en sovesofa frem for en traditionel seng.
læs mere..

 

Sovesofa – Køb en billig sovesofa online – Bilka.dk
En sovesofa er ikke kun smart, når du får overnattende gæster på besøg og gerne vil tilbyde dem lidt bedre underlag end en luftmadras eller almindelig sofa. Også i hverdagen kan en sovesofa være en stor hjælp til at holde rodet for døren og fungere som en behagelig og smart sofa, når du skal hygge med en god bog eller foran tv’et. Nogle sovesofaer er udstyret med et opbevaringsrum under sovesofaen, som kan bruges til at opbevare stort og småt – godt gemt af vejen.
læs mere..

 

Sovesofa – Køb din nye sovesofa hos Søvn & Miljø
Køb din nye sovesofa hos Søvn & Miljø. Vi tilbyder et stort udvalg af sovesofaer i forskellige størrelser til billige priser. Køb en billige sovesofa i dag. Vi tilbyder et stort udvalg af sovesofaer i forskellige størrelser til billige priser.
læs mere..

 

Sovesofaer | Tilbud på Sovesofaer Med Chaiselong & Opbevaring
Den klasiske sovesofa er sofaen hvor ryggen kan slås ned så der herved kommer en soveplads. Et meget populært alternativ er sovesofaen med chaiselong. udover at give en større sovesplads (som en halvandenmand seng) så giver denne en god opbevaringsmulighed i chaiselongen.
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
En sovesofa kombinerer sofa og seng og er derfor særdeles velegnet i sommerhuset, hvis du ønsker at få mest muligt ud af pladsen. I vores sortiment kan du vælge imellem mange modeller og størrelser, så der er garanteret en sovesofa, der imødekommer dine behov.
læs mere..

 

Sovesofaer & Skibsbriks – Billige & brugte sovesofaer …
Sovesofa i sort læder look, Sovesofa med springindlæg. God stand i sort læderlook med 2 ryghynder. Kan bruges som sofa og som enkelt seng i str. 75x200cm eller sofaen kan slås ud til 140x200cm. Der er opbevaringrum under sofaen evt. til dyne og pude.
læs mere..

 

Find Dobbelt Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Dobbelt Sovesofa på DBA. Stort udvalg af Dobbelt Sovesofa til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

« »