design selv sovesofaDesign og byg selv din egen sofa – BoShop.dk
Design selv Design din egen sofa Her på siden har du mulighed for at designe din egen sofa i et møbel design af italienske Kelvin Giormani, der er kendt for lækker kvalitet og flotte detaljer.
læs mere..

 

Design selv Sovesofaer – xl-mobler.dk
Her hos XL møbler kan du designe din egen sovesofa. Du kan have indflydelse på hvilken farve og hvilket materiale sovesofaen er lavet af. Så du får den præcis rigtige sovesofa til dit hjem
læs mere..

 

Innovation Sovesofa → Se 13 af bedste sovesofaer fra …
Hvis du er på udkig efter komfortable og moderne sovesofaer, så vil vi anbefale dig at tage et nærmere kig på en Innovation sovesofa. Dette mærke er fra Danmark og sikrer dig en tårnhøj kvalitet og et yderst moderne design.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
Fremstillet af Møbel Kompagniet, får du her en sofa, hvor du selv kan vælge betræk, opbygning og ben. Møbelkompagniet kontakter dig 1-3 dage inden leveringsdagen, og du får information indenfor en to timers interval, hvornår dine møbler forventes leveret.
læs mere..

 

Daells Bolighus
DESIGN SELV DIN SOVESOFA VÆLG MELLEM 75 FORSKELLIGE BETRÆK Med Daells Bolighus’ nye sovesofa-serie får du både sofa og seng i samme møbel. På den måde sparer du både plads og penge.Du vælger selv armlæn, stof, rygpuder med eller uden knapper og du vælger også selv hvilken type madras du vil have i din nye sovesofa.
læs mere..

 

Sovesofa | Stort udvalg | Møbler og Design
hos mØbler & design tilbyder vi et bredt udvalg af sovesofaer i alle stØrrelser og farver, sÅledes at der findes en sovesofa til ethvert behov For at sikre os, at der er noget til enhver smag, har vi sammensat et bredt sortiment af sovesofaer.
læs mere..

 

Sovesofa – xl-mobler.dk
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

Bedste sovesofa – Se 11 sovesofaer som er gode til prisen …
Ghia er en meget populær sovesofa, som ikke bare er et møbel, som placeres i rummet, men derimod et møbel, som bidrager med noget unikt. Hvis du er i pladsmangel, vil denne sovesofa være det helt rette valg. Et smukt komprimeret ydre, hvor der hverken er sparet på kvaliteten af materialer eller selve komforten.
læs mere..

 

Multifunktionelle sovesofaer – BoShop
Sovesofa i flot design og med mange funktioner Hvis du er på udkig efter en smart og multifunktionel sovesofa, er der flere flotte modeller at finde hos BoShop. Vi forhandler sovesofaer i et bredt udvalg af typer, og du finder derfor uden problemer en sovesofa, der passer til dit værelse hos os.
læs mere..

 

Sovesofa – Alt i sovesofaer i moderne design til gode …
En sovesofa kan også være en chaiselong sofa eller sågar en u-sofa, alle vores sovesofaer er gennemtænkte og har ofte justerbare nakkestøttere, store armlæn og meget andet udstyr, vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores sovesofaer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.
læs mere..

 

Innovation Living Sovesofa? – Flotte sovesofaer til gode …
Denne sovesofa fremstår unik og elegant. Innovation Living har gjort meget ud af at holde denne model så klassisk, som overhovedet muligt. Trods det klassiske og æstetiske design, så er der ikke sparet på detaljerne, og du kan være helt sikker på, at kvaliteten af materialerne heller ikke er til at tage fejl af.
læs mere..

 

Dia sovesofa ( Skræddersyet ) – xl-mobler.dk
Sovesofa med sengefunktion og opbevaringsbox.leveres med Tilhørende puder. Sovesofaen fås i mange farvekombinationer.Ønsker du at få tilsendt farvekataloger på mail? Send venligst dine kontaktoplysninger til info@XL-Mobler.dk
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
Det drejer sig om den sovesofa, som vi også selv her hos BoShop vil kalde for Verdens nemmeste sovesofa nemlig Revolve sovesofaen fra Prostoria, der med dens unikke design og enkle funktionalitet er en super sovesofa-løsning til boligen. Med et hurtigt og enkelt snuptag kan denne sovesofa omdannes fra en normal sofa til en soveplads.
læs mere..

 

Sofaer i høj kvalitet & eksklusivt design til dit hjem …
Overvej om du selv vil sammensætte de moduler, som sofaen skal bygges op af. Vælger du en modulsofa, kan du selv vælge hjørnemodul, chaiselongmoduler, og i forskellige bredder, alt efter hvor mange personer I er, der skal sidde i sofaen.
læs mere..

 

KARE DESIGN Sovesofa Texas Brun – Sovesofa i stof – BOBO
Her præsenterer vi en fantastisk flot og charmerende sovesofa for dig. Sofaen hedder Texas Brun, og er fra tyske Kare Design. Den er beklædt med brunt polyester, har dejlige armlæn og flotte knapper i et smart firkantet mønster.
læs mere..

 

« »