dansk design sovesofaSofa » Stort udvalg af designer sofaer her » Livingshop.dk
Find designer sofa til dit behov. Vi har et stort udvalg af designer sofaer fra kendte designere i både stof og læder. Se hele udvalget af sofaer her.
læs mere..

 

Innovation Living Sovesofa? – Flotte sovesofaer til gode …
Denne sovesofa fremstår unik og elegant. Innovation Living har gjort meget ud af at holde denne model så klassisk, som overhovedet muligt. Trods det klassiske og æstetiske design, så er der ikke sparet på detaljerne, og du kan være helt sikker på, at kvaliteten af materialerne heller ikke er til at tage fejl af.
læs mere..

 

Sovesofa | Køb en smart, billig sovesofa i dansk design …
Smarte sovesofaer og futoner. Drømmer du om en ny flot sovesofa med god sove- og siddekomfort ? En sovesofa er et af de mest populære 2-i-1 møbler og her finder du den bedste sovesofa uanset dit behov.
læs mere..

 

Sovesofa test 2018 – Her er de bedste sovesofaer på markedet
Ligesom Recast sovesofaen, er Splitback Frej en sovesofa fra det danske designfirma Innovation Living, som har 25 års erfaring med at skabe gode sovesofaer, og igen leverer teamet en stærk kvalitetssovesofa i et flot design.
læs mere..

 

Debonair sovesofa fra danske Innovation Living – Se de …
Smukt dansk design. Bag denne flotte Debonair sovesofa står det kompetente hold fra danske Innovation. Innovation er både kendt og anerkendt for deres sublime kvalitet og spændende designs, og de har endnu engang udmærket sig med denne model.
læs mere..

 

Sovesofa test → Her finder du de 14 absolut bedste …
Ghia er en sovesofa fra danske Innovation, der kan bryste sig af at have et helt fortrinligt design. Der er tale om en klassisk daybed, som Innovation har formået at lade sig inspirere kraftigt og skabe deres helt egen nyfortolkning. Den kan blandt andet bruges til at tage mindre middagslure, til overnattende gæster eller til ganske almindelig afslapning. Ghia er en sovesofa, der kan prale …
læs mere..

 

Innovation Sovesofa → Se 13 af bedste sovesofaer fra …
Fiftynine er en meget klassisk Innovation sovesofa. Den bærer præg af et unikt og elegant design og måler 115 x 210 cm. Fiftynine er en meget skandinavisk inspireret sovesofa, hvorfor den passer ekstra godt til vores danske hjem.
læs mere..

 

Daybed & Sovesofa | Klassisk dansk design – find designer …
Vi har både daybeds og sovesofaer i god kvalitet. En daybed er et fint stykke møbel, der kan stå i stuen uden at være for dominerende og kan bruges til at ligge på og hvis der kommer gæster, så kan den bruges som en ekstra sofaplads.
læs mere..

 

Daybed & Sovesofa | Klassisk dansk design – find designer …
Daybeds og sovesofaer. Vi fører daybeds og sovesofaer fra kendte leverandører, såsom Carl Hansen & Søn, Getama, Hestbæk og Innovation. Mange af vore modeller er med springindlæg og med no-sag fjedre, sådan at de over års brug stadigvæk giver en god komfort og kan bruges som en god sovemulighed.
læs mere..

 

Billig sovesofa – Se 8 af de bedste, billigste sovesofaer hér
Ghia. I denne model fra danske Innovation får du en sovesofa i et unikt design. En klassisk ’daybed’ med ryglæn og to tilhørende puder i samme tekstil som resten af sovesofaen.
læs mere..

 

Daybed H9 Sovesofa – Dansk Design | Mobler.dk
*Prismatch vil være under forudsætning af at konkurrentprisen kan dokumenteres, at den er gældende på købstidspunktet tidspunkt og at der ikke er tale om specialfremstillede varer, udstillingsmodeller, restpartier, kø- eller åbningstilbud.
læs mere..

 

SOVESOFA TEST 2018 – 12 sovesofaer til det moderne hjem!
Innovation Fiftynine Sovesofa. Pris: 5.884 kr. Bedømmelse: 2.0; Levering: 2-3 uger; Fiftynine er dansk design så det basker. Alt det smukke, der findes i norden, samlet som en enhed i denne sofa, der på praktisk og funktionel vis kombinerer sofaen med glæden ved at sove godt om natten.
læs mere..

 

Recast Sovesofa fra Innovation – Pacific Pearl | Køb m …
Dansk design Recast er resultatet af dansk design. Sovesofaen er tegnet af Innovation, et dansk firma med base i Jylland, som siden 1971 har leveret møbler af høj kvalitet.
læs mere..

 

Sovesofaer – Køb en billig og kvalitetstestet sovesofa her
Klassisk sovesofa i elegant, minimalistisk design fra danske Innovation – en perfekt sengeløsning til soveværelset såvel som gæsteværelset.
læs mere..

 

Sofaer – Møbler | Klassik.dk – Nordens største udvalg …
KLASSIK’s udvalg af arkitekttegnede møbler – som du ikke finder større noget andetsteds – dækker også over et bredt udvalg af sofaer tegnet i 1950’erne, 60’erne og 70’erne af danske arkitekter som Børge Mogensen, Arne Jacobsen og Finn Juhl.
læs mere..

 

« »