creativo sofaKøb modulsofa | Skalma Creativo | PRISMATCH
Design din egen sofa – Helt efter dine behov, mulighederne er mange. Creativo er et meget fleksibelt byggesystem, med et stort udvalg af moduler.
læs mere..

 

Skalma ━ Køb dine nye Skalma møbler her – Mobler.dk
Derfor er det muligt at sammensætte din stol eller sofa i den kombination, som du ønsker. Med sit fleksible fokus, tilbyder SKALMA sine kunder et bredt udvalgt af både hjørnesofaer, modulsofaer, chaiselonger, designerstole og lænestole i mange kvalitetsbevidste materialer.
læs mere..

 

Skalma Creativo modulsofa – Erling Christensen Møbler
Creativo fås med 6 slags ben eller meder. Betrækket produceres i læder og stof i flere typer og farver. Betrækket produceres i læder og stof i flere typer og farver. Eventuelle løsdele som plaider og puder medfølger ikke, men kan købes seperat.
læs mere..

 

Skalma møbler – køb din nye Skalma sofa eller lænestol her
En lænestol eller sofas ligger til en pris, hvor alle kan være med, da deres sofaer og lænestole fås i flere prislejer. Kom forbi vores butik, og se og mærk kvalitet og komfort smelte sammen. Kom forbi vores butik, og se og mærk kvalitet og komfort smelte sammen.
læs mere..

 

Creativo byggesofa i høj kvalitet – Stort udvalg
Creativo er en byggesofa i høj kvalitet, produceret på Skalma som er en danmarks bedste sofa fabrikker. Hos Sit´n Sleep finder du et stort udvalg af modulsofaer som kan designes i et væld af farver og materialer. Vi hjælper gerne med at samme sætte netop din drømme sofa.
læs mere..

 

buehojgaard.dk
buehojgaard.dk
læs mere..

 

Creativo lædersofa, cognac – sitnsleep.dk
Creativo er et byggesystem med mange muligheder, der er 11 forskellige armlæn, 5 forskellige slags ben og massevis af sofamoduler. Så kig ind og design din egen sofa. B.224 x D.87 x H.84 cm.
læs mere..

 

Creativo sofa, cognac læder – sitnsleep.dk
Creativo er et dansk produkt, produceret at Skalma møbelfabrik. Creativo er et byggesystem med mange muligheder, der er 11 forskellige armlæn, 5 forskellige slags ben og massevis af sofamoduler. Så kig ind og design din egen sofa.
læs mere..

 

Skalma – Creativo | Amtoft bolighus
KONTAKT OS: Oversigten er et showroom, og ikke en webshop. Den viser kun et lille udpluk af hvad vi har i butikken, men skulle gerne inspirere dig til et besøg på vores adresse i Amtoft.
læs mere..

 

skalma.dk
sofa 40 cm 1 85 cm afslutningsmodui 85 x 145 cm hjØrne 85 x 85 cm arm i 8 cm sofa 155 cm sofa 200 cm afslutningsmodul 85 x 130 cm arm 2 8 cm skalma . created date: 2/27/2014 2:18:11 pm …
læs mere..

 

Modulsofa – billige og smarte modulsofaer – Danbo Møbler
Hvad enten du søger en modul sofa til store familier eller mindre familier, kan vi tilbyde dig en modul sofa til en billig pris. Kig gerne ind i vores butikker, hvor vores medarbejdere vil fortælle dig, hvilke muligheder, du har, hvis du ønsker en modulsofa til en billig pris. Du kan også se vores modul sofaer på tilbud i vores webshop.
læs mere..

 

« »