corona stolCorona stol designet af Volther – stor guide om den danske …
Designet til Corona stolen blev lavet af Poul M. Volther i 1964 og er siden der blevet produceret af Erik Jørgensen. Det er et meget populært design møbel som har været en større brik i hele den danske bevægelse af moderne design siden 1950’erne.
læs mere..

 

TILBUD på Poul Volthers Corona stol fra Erik Jørgensen
Corona stolen er på en gang let, men med en skulpturel tyngde, der ikke er sådan at glemme. Denne kombination gjorde Corona til stjerneregi i et utal af film, modeserier og musikvideoer, og faktisk er Corona nok Erik Jørgensens mest scenevante møbel til dato. Corona stolens succes skyldes bl.a. fusionen af teknisk kølighed og favnende human form, der refererer direkte til den menneskelige anatomi med rygsøjle og ribben.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Erik Jørgensen – EJ 5 Corona lænestol …
Erik Jørgensen – Corona lænestol (Extreme Walnut læder) Design: Poul M. Volther for Erik Jørgensen Fakta: I anledning af 20-året for Erik Jørgensens succesfulde relancering, sætter vi nu fokus på Corona stolen.
læs mere..

 

Corona lænestol | Køb Coronastolen her
Tilbud på Corona stolen fra Erik Jørgensen. Stolen er med drejefod i sort Cava læder. Designet af Poul M. Volther i 1964. Fri levering. Stolen er med drejefod i sort Cava læder. Designet af Poul M. Volther i 1964.
læs mere..

 

EJ 5 Corona Lænestol – Erik Jørgensen – Køb Corona …
I 1964 designede Poul M. Volther Corona, som allerede fra starten vakte stor begejstring. Coronas skulpturelle form, der på samme tid var let og elegant, har gjort Corona stolen til lidt af en filmstjerne, da Corona-stolen har medvirket i et utal af film, modeserier, musikvideoer.
læs mere..

 

Corona stol | Køb lænestolen fra Erik Jørgensen – fri fragt
Da Poul M. Volther skabte Corona i 1964 vakte stolen åbenlys begejstring. Corona var på en gang let, men med en skulpturel tyngde, der ikke var sådan at glemme.
læs mere..

 

Corona stol Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Corona Spectrum ligner den klassiske Corona stol, som er designet af Poul M. Volther i 1964, men den fås i andre farve kombinationer, og med et farvet stel som enten matcher eller står i konstrast til sæde og stel.
læs mere..

 

Kopi af Corona stolen – Er det muligt at købe den billigere?
Hvordan køber du Corona stolen til billige penge lovligt? Og hvad vil det sige at det er en kopi? Læs her og bliv klogere på replica designmøbler.
læs mere..

 

« »