charles eames stol børnCASANOVA.DK — Charles & Ray Eames
Charles & Ray Eames. De er hotte som aldrig før, og der har altid været stor international opmærksomhed omkring det amerikanske arkitektægtepar Charles & Ray Eames.
læs mere..

 

Design børnemøbler i stilfulde og tidløse modeller
Børnemøbler i tidsløst design til børneværelset. Indret med flotte møbler til dine børn. Find fine stole, borde og reoler som helt sikkert vil give dine børn et flot børneværelse.
læs mere..

 

Eames | DBA – stole og borde til børn
Andet, Eames, Vitra Eames DSW stole, sort polypropylen med træben. Stolen er ca. 5 år gamle, helt uden brugsspor, da de blot har stået ‘til pynt’.
læs mere..

 

Eames DAW stol i hvid med ahornstel – Køb Designstole
Eames DAW stol i hvid med ahornstel er designet af Charles og Ray Eames – DAW Stolen fås i flere farver – Køb Designstolen fra Eames her
læs mere..

 

Vitra Eames RAR – køb her – Køb designermøbler og …
Designer: Charles & Ray Eames for Vitra. Elegant gyngestol med samme skal som den kendte DAR armstol. Stolen blev oprindelig fremstillet i fiberglas, men i dag fremstilles den i et miljøvenligt plastmateriale polypropylen, der giver en større siddekomfort og som bevirker, at stolen i dag koster en fjerdedel af den oprindelige pris.
læs mere..

 

Eames på Tilbud – Køb Vitra Eames her – Interiorshop.dk
Eames kategorien er fyldt med lækre Tilbud – Vitra producere i dag alle designs fra Charles og Ray Eames – Køb Eames på Tilbud og spar penge nu
læs mere..

 

Vitra Eames designstole – Køb spisestole her
Det gik hurtigt med succesen og allerede i starten af 50erne lancerede Charles og Ray Eames nye understel til Eames stolene, så forbrugerne kunne designe sin egen unikke Eames stol. Eames brødrene var revolutionære I møbel og design branchen.
læs mere..

 

Eames DAR stol – Køb designklassiker her
Eames stole er Vitras originale opdaterede udgave af den verdens kendte Eames Fiberglass Chair som blev tegnet tilbage i 1950. Sædeskallen fremstilles nu i polypropylen som er miljøvenligt plast med den samme siddekomfort og styrke som den originale skal.
læs mere..

 

Eames | Køb Eames til under halv pris
Eames Arkitekt firmaet Eames blev grundlagt i 1948 af det amerikanske par Charles og Ray Eames. Parret har haft stor indflydelse på moderne design og møbelkunst, og er derfor blevet udnævnt til nogle af ’de mest indflydelsesrige designere i det 20. århundrede’.
læs mere..

 

Eames stole Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Charles og Ray Eames har oprindeligt designet den i 1958 til en kunstsamlers private bopæl i Columbus, Indiana (USA). Til konstruktion af denne stol, har Charles og Ray Eames fraveget princippet om autostolen, i stedet strekte de et panel af stof eller læder mellem to aluminium vanger for at skabe en stram, men elastisk slynge sæde. Stolen tilpasser sig kroppen af og er overordentlig …
læs mere..

 

Vitra Eames stol DSW – flere farver – køb her
Eames DSW stol er designet for Vitra af Charles & Ray Eames. Eames Plastic Chair er Vitras reviderede udgave af den kendte Eames Fiberglass Chair. Den originale glasfiberstol fra 1948 produceret ikke mere og denne har nu taget over.
læs mere..

 

Eames DSW Stol med ahornstel – Køb her – Interiorshop.dk
Eames DSW stolen er Vitras originale opdaterede udgave af den verdens kendte Eames Fiberglass Chair som blev tegnet tilbage i 1950. Sædeskallen fremstilles nu i polypropylen som er miljøvenligt plast med den samme siddekomfort og styrke som den originale skal.
læs mere..

 

Eames DSR stol – Køb den populære design stol her
Eames DSR stol – moderne klassiker Eames stolene er med tiden blevet en moderne klassiker på højde med Wegners Y-Stol såvel som Arne Jacobsens 7´er stol. Eames DSR stolene fås med krom stel eller massiv ahorn.
læs mere..

 

Hynde i sort læder til Eames DAR/DAW/RAR stol – Køb
Løs hynde i sort læder som passer perfekt til Eames stolene. Hynden har gummi belægning på bagsiden, så den ikke skrider i stolen. Læderhynden er i en lækker kvalitet, som sikrer den optimale komfort i Eames stolen.
læs mere..

 

Find Charles Eames på DBA – køb og salg af nyt og brugt …
Annoncer med Charles Eames på DBA. Stort udvalg af Charles Eames til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg – side 10
læs mere..

 

« »