chaiselong sofa læderMoby sofa m. chaiselong – sort læder, venstrevendt – BLACK …
Moby seriens sofa med venstrevendt chaiselong kommer i ægte sort læder, samt giver en lækker komfort. Passer stort set ind i alle hjem med dens klassiske design. Sofaen er vældigt behagelig at sidde i, samt omfavner en, når man ligger i den.
læs mere..

 

Chaiselong Sofa i læder, tekstil eller begge dele – valget …
En chaiselong sofa er ideel for dig, der måske ikke har så meget plads i din stue, men gerne vil udnytte pladsen bedst muligt. En chaiselong sofa kan derfor være god for dig med pladsmangel.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Forbered dig på valget af chaiselong sofaer. En sofa er et møbel, som ikke kan undværes i hjemmet. Men inden man kaster sig ud i at købe én, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser først.
læs mere..

 

Sofaer | Køb billige sofaer i læder og stof af høj …
Leder du efter billige sofaer i høj kvalitet så besøg vores møbelhus. Vi har et stort udvalg af sofaer i læder og sofaer i stof. Køb din næste sofa hos My Home.
læs mere..

 

Billige Chaiselong sofa | Stort udvalg af chaiselong …
Chaiselong sofa Køb din nye Chaiselong sofa her på siden. For hos Møbel Kompagniet har vi samlet en masse lækre sofaer med chaiselong. Hvad end om du er på jagt efter en billig chaiselong sofa, som bare skal klare hverdagens strabadser med en god komfort.
læs mere..

 

Ny sofa – mobellageret.dk
Køb din nye sofa online – nemt og bekvemt Skal du bruge et nyt møbel er det meget hurtigere og nemmere at se det store udvalg på vores webshop. Så slipper du får at bevæge dig ud i regn og rusk, men kan istedet sidde hjemme hos dig selv og lægge ordren i ro og mag. Nemmere og mere bekvemt bliver det ikke.
læs mere..

 

San Diego Chaiselong sofa sort Læder – xl-mobler.dk
Møbler af høj kvalitet XL Møbler har i mange år solgt kvalitets møbler til lave priser. Vi har både moderne og traditionelle møbler, så vi er sikre på, at vi har et møbel eller flere til dig og dine behov.
læs mere..

 

Chaiselong til salg – køb brugt og billigt på DBA
Chaiselong, læder, 3 pers. , IDdesign, Flot mørkegrå sofa m chaiselong og nakkestøtte. Monteret med blødt savoy læder. L 245, D 161 (chaiselong). Høje ryghynder på 42 cm. Dejlige brede armlæn. Ben i børstet stål. Ingen skrammer. Nypris 15.000. 1 år gammel. Spark sofabord, der passer til, kan købes for 800. Nypris 1.400. Ben i børstet stål. Hvid, slidstærkt laminat.
læs mere..

 

Sofa med chaiselong – Billig U-sofa med chaiselong …
Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af chaiselong sofaer. En chaiselong sofa er det oplagte valg til børnefamilien, som vil kunne rumme hele familien, når der skal ses film en lørdag aften eller til dig, der gerne vil have plads til mange gæster i stuen.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

« »