bykato spisebord prisByKato T1 spisebord med udtræk – Gratis levering hos Brdr …
Dette ByKato T1 spisebord med udtræk, er et elegant bud på det enkle og lette spisebord, som udover sin funktionalitet, også har et iøjnefaldende design og en charme, som smitter af på rummet, hvor det placeres.
læs mere..

 

Tilbud på byKATO T1 Table – Køb byKATO T1 Spisebord hos …
KAMPAGNE PRIS NETOP NU! Det prisbelønnede og utroligt elegante og lette T1 spisebord fra Andersen Furniture er designet af byKATO. Fri fragt ved køb online.
læs mere..

 

Bykato møbler fra Andersen – Attraktive priser
Navnet byKATO stammer fra de to stifteres navne som er Karl Rüdiger Rossell og Tonny Glismand. Af produkter designet af byKATO kan nævnes det prisvindende byKATO T1 spisebord der har et stilrent og elegant design. Udover spiseborde designer byKATO også sofaborde, arbejdsborde, skænke og diverse andre opbevaringsmøbler.
læs mere..

 

10 fede spiseborde du bør overveje – Samblr
byKATO T1 spisebord har et enkel og stilrent design der passer sammen med de fleste spisebordsstole. Spisebordet fra Andersen fås i forskellige varianter da bordet både fås med laminat bordplade og massiv træbordplade.
læs mere..

 

byKATO – T1 Bord | Andersen | Juhls Bolighus
ByKato T1 bord er produceret at Andersen Furniture. Det prisbelønnede T1-bord giver dit hjem kant og karakter. Med et tidløst formsprog og en lethed, der indbyder til at tænke anderledes. Til at se nye muligheder i din indretning.
læs mere..

 

Find Bykato på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, ByKato T1, Andersen Funiture, b: 95, Udtræksbord, længde 220 med tillægsplader 320 cm, sælges dog uden tillægsplader. ( kan skaffe nye tillægsplader med 20% rabat. ) Bordet er fra 2016. Ny pris kr. 16.000,00 Sælges med garanti Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive på Tlf. 2328 4181
læs mere..

 

CASANOVA.DK — byKATO
“Wallpaper Design Award 2012” for bedste spisebord! T1 af designfirmaet byKATO er et karakterfyldt spisebord med masser af fede farve- og materialevalg. Fås også som udtræksbord. T1 af designfirmaet byKATO er et karakterfyldt spisebord med masser af fede farve- og materialevalg.
læs mere..

 

Bykato T1 spisebord 9.950 DKK – olaifurniture.dk
Spisebord med karakter og lethed T1-bordet er et bord med karakter og lethed. Bordpladen er med slidstærkt laminat og stellet er udført i massivt træ med synlige tapper.
læs mere..

 

Spiseborde – se Brdr. Friis store udvalg i designer spiseborde
På listen nedenfor finder ud et udvalg af vores mest populære spiseborde. Bemærk at mange af produkterne fås i flere varianter, med og uden tillægsplader osv.
læs mere..

 

« »