butterfly stolCASANOVA.DK — Hans J. Wegner – Butterfly Lænestol – Sort …
Hans J. Wegner – Butterfly Lænestol – Eg ubeh./sort læder Verdensberømt Wegner-design! Klassisk GE 460 Butterfly stol – let og lækker med en fantastisk siddekomfort.
læs mere..

 

Køb Nordal BUTTERFLY stol i læder – sort her. Fri fragt …
BUTTERFLY stol i sort læder. Flot butterfly stol, inspireret af flagermusstolen, med rustikt sort læder, grove syninger og et stel i højpoleret stål formet som en sommerfugl – deraf navnet “Butterfly”.
læs mere..

 

Hans J. Wegner GE460 BUTTERFLY stol i eg med sort læder
Butiksinformation. Kontakt butikken, Den ønskede butik kan kontaktes på angivne mail. Svar kan forventes inden for 2 hverdage. København: 1@vester-moebler.dk
læs mere..

 

Find Butterfly Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Butterfly Stol på DBA. Stort udvalg af Butterfly Stol til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Flagermus stol kun 1.299 kr! Spar 46% – home-shoppen.dk
Flagermus stolen er Argentinas mest berømte designklassiker. Med den ikoniske form samt stilrene design, sætter den det sidste præg på hjemmet. Lammeskind medfølger ikke. Kan købes her Med den ikoniske form samt stilrene design, sætter den det sidste præg på hjemmet.
læs mere..

 

Butterfly stol – kontormoebler.dk
Beskrivelse. Butterfly mødestol. Butterfly mødestol er en let mødestol med et smagsfuldt designudtryk. Stolen har et vælg af kombinationsmuligheder, hvilket gør den anvendelig overalt i indretningen.
læs mere..

 

Butterfly | DBA – billige og brugte lænestole
Loungestol, træ, Wegner Butterfly, Wegner Butterfly GE460 i sortbejdset bøg med sort læder er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet.
læs mere..

 

Butterfly Stol (Sommerfugl stol) – Danmarks Største Udvalg
Med sin rygstøtte i form af to vinger er denne designsucces i Danmark kendt som Butterfly, Flagermus -og Sommerfugl stol. Stolen er opbygget af et enkeltformet stel af sirligt bøjede jernstænger overtrukket med et betræk af læder eller kanvas.
læs mere..

 

Butterfly – Hans J. Wegner til fast lav pris | Juhls Bolighus
Butterfly hvilestol af Hans J. Wegner er en lille og let hvilestol. Hans J. Wegner har designet Butterfly GE460 i 1977 og den produceres af Getama . Getama Danmark A/S fremstiller møbler, designet af den internationalt kendte danske designer Hans J. Wegner.
læs mere..

 

Butterfly stol Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Hans J. Wegners Butterfly stol er en af hans mest populære møbler. Den lille og lette lænestol så dagens lys tilbage i 1977 og er siden blevet udvidet med flere træsorter og monteringer af forskellige stof og lædertyper.
læs mere..

 

BUTTERFLY STOL WEGNER – selta.dk
Butterfly-stolen designede Hans i 1977 og produceres i Danmark af Getama. Den elegante lille læne-/loungestol har en fantastisk siddekomfort og er en af Wegners små designperler, så om stolen står for sig selv eller om den står i sofahjørnet, så vil den til enhver tid stadig emme af æstetik og møbelelegance.
læs mere..

 

Flagermusstol i ægte læder – satana.dk
Stolen er meget behagelig at sidde i, så er perfekt til brug i stuen eller hvor du ellers mangler en god siddeplads. Højde: 88 cm. Bredde: 80 cm. Dybde: 60 cm. Max vægt 125 kg.
læs mere..

 

Butterfly – Køb butterflies til mænd online – Fri fragt
En butterfly er en god investering, da du kan bruge den mange år frem til mange forskellige lejligheder. Det er altid et besøg værd at kigge på vores butterflies, vi opdaterer hver uge vores sortiment, med nye og prisvenlige varer fra hele verden, i en super kvalitet.
læs mere..

 

RGE Butterfly lænestol – sort ægte læder – BLACK FRIDAY
Butterfly Chair, Black, Cotton Stol fra danske Bloomingville. Størrelsen er L81xH91xW71 cm. Produktet er produceret i materialet: Iron, Cotton.
læs mere..

 

Butterfly stol kernelæder – Trademark Living | by Rønhoff
Denne klassiske butterflystol kommer i en lidt anden udgave, denne har virkelig ” waauw” effekt. Læderet er i en lidt lysere farve end vi før har forhandlet.
læs mere..

 

« »