brunstad møblerBrunstad AS
Stolthed, tradition og solidt håndværk siden 1941. DELTA. SYSTEM+
læs mere..

 

Brunstad møbler | Køb sofa, lænestol og stole til stuen i …
Elegante Brunstad møbler Brunstad startede i 1941, hvor Hjalmer Brunstad lavede træstole i et kælderlokale. Siden da har sønnen Helge Brunstad videreført håndværket, og udviklede det norske brand til at være én af Norges ledende møbelproducenter.
læs mere..

 

Brunstad Møbler – Køb sofaer og stole hos Møbelgården …
Brunstad Møbler – sofaer og stole. Sofaer og stole i læder eller stof. Kvalitetsmøbler produceret i Norge. Stor udstilling på Møbelgården i Mårslet
læs mere..

 

Brunstad lænestole og sofaer i norsk kvalitet – max-jessen.dk
Brunstad – møbler siden 1941 Historien går helt tilbage til 1941, da Hjalmar Brunstad i et kælderlokale, startede på, at lave træstole. Hans søn Helge Brunstad, videreførte bedriften med sikker hånd i flere årtier, og Brunstad har udviklet sig til, at være en af Norges ledende producenter af møbler.
læs mere..

 

Brunstad møbler | Køb Brunstad sofaer, lænestole m.fl …
Hos norske Brunstad har man produceret behagelige siddemøbler siden 1941. Her er mulighederne mange, og om du skal bruge en ny sofa, eller er på udkig efter en lænestol, så får du et smukt møbel, som tilpasses helt efter dine behov og ønsker.
læs mere..

 

Brunstad møbler | Flotte Brunstad møbler til salg online …
Brunstad møbler Vi fører et bredt udvalg af Brunstad møbler. Vi har bl.a. Brunstads lækre delta kvalitets lænestole / hvilestole samt et flot udvalg af de elegante Brunstad sofaer. De populære lænestole fra Brunstad i delta serien har alle justerbar ryg samt nakkefunktion. Lænestolene fås i flere forskellige udgaver – stof eller læder, med stål stel eller træ stel – på drejesokkel eller med faste ben. Vi tilbyder ligeledes et stort udvalg af brunstad sofaer.
læs mere..

 

Brunstad møbler i dansk design siden 1941 – buehojgaard.dk
Brunstad – møbler siden 1941 Brunstad møblers historie går helt tilbage til 1941, da Hjalmar Brunstad i et kælderlokale, startede på, at lave træstole. Hans søn Helge Brunstad, videreførte bedriften med sikker hånd i flere årtier, og Brunstad har udviklet sig til, at være en af Norges ledende producenter af møbler.
læs mere..

 

brunstad Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Brunstad Delta Adventure lænestolen i eg med sort læder er, takket være sit enkle og klassiske formsprog, en velkendt og etableret klassiker.
læs mere..

 

Om Brunstad – Brunstad AS
Brunstad – møbler siden 1941. Vores historie går helt tilbage til 1941, da Hjalmar Brunstad i et kælderlokale, startede på, at lave træstole.
læs mere..

 

BYG DIT MØBEL I 3D – Brunstad AS
Her kan du bygge modulsofa fra Brunstad i 3D og sætte stof og farver på efter eget ønske.
læs mere..

 

Brunstad lænestol | Alt i designer lænestole fra Brunstad …
Brunstad Amanda lænestol. En fantastisk god og regulerbar lænestol! Med sine bløde former og hyggelige øreklapper, giver Amanda hvilestol dig optimal afslapning.
læs mere..

 

Køb lænestol | Brunstad Delta Swing Original | PRISMATCH
Brunstad Delta Swing lænestol er meget komfortable og føres i mange forskellige udførelser og kan leveres med tilhørende skammel. Delta Swing lænestol har overpolstret armlæn og flere forskellige sokkel typer
læs mere..

 

VELKOMMEN TIL EN AF VORES FORHANDLERE! – Brunstad AS
Vores forhandlere fører forskellige møbler og modeller og udvalget kan variere, fra den ene forhandler til den anden. Du er altid hjertelig velkommen til, at prøvesidde vores sofaer og stoler.
læs mere..

 

Møbelgården Mårslet – Sofaer – Stole – Borde – Reoler
Horizont sofa fra BD Møbler leveres i 3, 2½ og 1 pers. Samt som hjørne opstilling. Vælg mellem læder og stof. Stellet leveres i flere træ varianter.
læs mere..

 

Vestergaard Møbler – Vestergaard Møbler
EJ5 CORONA JUBILÆUM . I anledning af 20-året for Erik Jørgensens succesfulde reintroduktion af Corona stolen, tilbydes stolen nu i en eksklusiv, cognacfarvet anilinlæder med naturens skønhedsmærker og som får en smuk patinering over tid.
læs mere..

 

« »