brugte wegner stoleFind Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Hans J. Wegner, GE460, Lænestol, Pæn lænestol designet af Wegner og produceret af det danske firma Getama. Elegant design med god komfort. Stolen er i sort lakeret bøg med sæde og ryg pude i sort læder. Fin stol med let patina (stolen kan males hvis dette ønskes) Stolene befinder sig i Herning og kan vises frem efter aftale. Stolene kan også leveres efter nærmere aftale. Andet design kan tages i bytte. Tager gerne imod bud.
læs mere..

 

CH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

Brugt Y-stol fra Wegner – C24, stor guide til hvordan du …
Brugte y stole af Wegner Det er intet under at mange gerne vil have fat i den populære Y-stol, der er designet af Hans Jørgensen Wegner . Den har et klassisk stilrent look samtidigt med, at den er komfortabel at sidde i.
læs mere..

 

Find Wegner Stole i Til boligen – Køb brugt på DBA
Hans J. Wegner, Spisebordsstol, Hans j. Wegner, Y stole i bøg til salg. 6 stk haves Flotte og velholdt stole uden nogle tydelige brugsspor, pletter eller hakker.
læs mere..

 

Brugte Wegner Møbler Købes – bo-expert.dk
Wegner har også forsøgt sig med skalstole og også her excellerer han og er i en klasse for sig selv. Han deltog i Museum Of Modern Art s design konkurrence i 1948. Formålet med konkurrencen var at designe gode og overkommeligt prissatte møbler til hjemmet som kunne produceres industrielt.
læs mere..

 

Wegner Stole | DBA – brugte spiseborde og spisebordstole
Køb og salg af Wegner Stole i artitekttegnede spisestuemøbler på DBA. Gode tilbud på nye og brugte spiseborde/spisebordsstole og billige priser på Wegner Stole til salg på DBA
læs mere..

 

Brugte stole og borde – stort udvalg, klassisk design …
Vi har et stort udvalg af brugte stole og borde til gode priser. Kig forbi vores butik på Amager eller køb online.
læs mere..

 

Hans J. Wegner, Snor til Wegner – dba.dk – Køb og Salg af …
Hans J. Wegner, Snor til Wegner stole, Snor til Wegner stole, Snor til fletning af bl.a. Wegner stole, har været brugt men er ikke slidt, sælges for kr. 1,50 Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg.
læs mere..

 

Wegner stole: de 30 bedste stole og lænestole | bobedre.dk
Y stolen, Bamsestolen, Oxchair – The Chair! Det er bare nogle af de få ikoniske navne på Wegners store og verdenskendte produktion. Mere end 500 stole, borde og andet design nåede Hans J. Wegner at lægge navn til i sin karriere.
læs mere..

 

Hans J. Wegner | Klassik.dk – Nordens største udvalg inden …
Klassiske møbler af Wegner. Wegner er helt fortjent en af Danmarks store designere. Tidløst, enkelt og smukt er nøgleordene, når man ser på hans møbler, og selvom han er mest kendt for sine stole, så har han også lavet andre smukke designermøbler, der er værd at kigge nærmere på.
læs mere..

 

Roxy Klassik * Brugte design møbler. Arne Jacobsen, Wegner …
Køb og salg af brugte design møbler og møbelklassikere. Stort onlinekatalog med arkitekttegnede møbler / designermøbler
læs mere..

 

Wegner Stole | Møbler – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Find Wegner Stole i ‘Møbler’ | Brugte møbler billigt til salg. Stort udvalg af antikke møbler købes og sælges i hele Danmark. Find brugte møbler billigt og spar penge på GulogGratis.dk
læs mere..

 

Stole – Køb og salg af brugte stole – Billigt på …
Forny hjemmet med nye stole. Stort udvalg af brugte og billige stole til salg i hele landet. Find alt fra lænestole til otiumstole. Se de gode tilbud her Stort udvalg af brugte og billige stole til salg i hele landet.
læs mere..

 

Brugte arkitekttegnede møbler til salg på GulogGratis
Wegner model 375,2 sæt hynder., Hans Jørgensen Wegner, Hynder til Wegner model 375. 2 sæt (sæde, ryg og nakke) uden stof. Fin stand. 2 sæt (sæde, ryg og nakke) uden stof. Fin stand.
læs mere..

 

Find Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt …
Annoncer med Wegner Stole på DBA. Stort udvalg af Wegner Stole til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg – side 5
læs mere..

 

« »