brugt sovesofa sælgesSovesofa til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Design selv din sovesofa – Daells bolighus, b: 92 l: 213 h: 90, Rigtig god sovesofa købt i Nov 2016, sælges på grund af flytning. Har primært været brugt som en stue sofa, sjældent som en sovesofa. Smart opbevaring indbygget i sofa. (Se billeder) Stof gr. 3: Høj kvalitet Posefjedre: Høj kvalitet – Ok som en hverdags seng. sovelængde 192 cm, sovebredde 140 cm. Ny pris: 5590Kr. Skal hentes senest fredag 30/11 og skal bæres ned fra 2. sal.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Mangler du en ekstra soveplads, så er en brugt sovesofa et oplagt valg. Sovesofaen fungerer som almindeligt møbel i dagtimerne og trylles om til seng om natten – perfekt til gæsteværelset, børneværelset eller den lille lejlighed.
læs mere..

 

Find Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, IDEmøbler , b: 90 l: 190, Mørkegrå sovesofa fra 2011, nypris 4499kr, kun brugt som gæsteseng, dvs meget lidt og er i rigtig fin stand. Opbevaring under sengen. Måler 90×190 som sofa og 190×210 udslået.
læs mere..

 

Sovesofa | Brugte sovesofaer billigt til salg på …
Ny sovesofa sælges, En ny sovesofa sælges ,pga pladsmangel.Sofaen er købt d 3/8 2018.ER fra ikke ryger og dyre frit hjem ,betrækket ,kan tages af ,og vaskes.Der ligger en ny spring madras på..Nypris 2200 kr,sælges for 1000 kr .Der medfølger kvittering. .Der samtidig er garantibevis.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa Brugt sovesofa sælges, da vi har købt en ny pga. pladsmangel. Mål: Liggemål: 195×145. Sofa mål: 222x 165 (med chaiselong)
læs mere..

 

Sovesofa sælges – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Fin sovesofa sælges, lys betrukket ingen pletter eller andre fejl. Madrasmål 190 cm totallængde 200cm. Udstået bredde 140cm.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Retro daybed / sovesofa. Lidt slid på en enkelt knap på selve sofaen og ryglænet trænger til nye – ellers fin lille sofa. Opbevaringsplads til fx Lidt slid på en enkelt knap på selve sofaen og ryglænet trænger til nye – ellers fin lille sofa.
læs mere..

 

Sofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sofa, læder, 5 pers., Velholdt sofa til salg – kan sælges både som sofagruppe (2 sofaer til 5 personer til 4500 kr). Eller hver for sig 3 personer sofa til 2700, og 2 personers sofa 1800 kr. afhentning i København, Vesterbro sofaen er 2 m lang, 75 cm dyb og i højde. Den lille sofa er 1.5 m lang men samme dybde og højde som den store.
læs mere..

 

Sovesofa, andet materiale, – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Sovesofa, andet materiale, Living&more, Sovesofa fra Living&more Ved første øjekast er det ikke til at tro, at Lucy er en sovesofa. Men med få greb har du Men med få greb har du Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Super fin og lækker sovesofa i velholdt grå. Dejlig blød god at sidde og sove i. Nem at slå ud med et lille opbevaringsrum nedenunder. Ingen synlige Dejlig blød god at sidde og sove i. Nem at slå ud med et lille opbevaringsrum nedenunder.
læs mere..

 

Køb Sovesofa – Tilsalg.dk
Stockholm sovesofa fra Boconcept, købt i 2016. Virkelig velbevaret, ny at se på. Stadig frisk i farven. Dobbeltseng brugt kun en gang. Røgfri hjem. Stoffet er Lux Felt, et meget dejligt stof af blødt uld melange, som er specielt udviklet til BoConcept af Ratti i Italien. Købt for 18.067,00 kr. Sælges i forbindelse med flytningen for næsten halvpris. Prisen er til at forhandle. Er godt …
læs mere..

 

Find Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt – side 2
Sovesofa, Ukendt, b: 162 l: 200 h: 69, Beige/creme-farvet sofa i 2-persons størrelse. Sofaen er stort set aldrig brugt, så den står flot og næsten som ny – der har aldrig været hverken husdyr, mad/drikke eller rygere i nærheden af den.
læs mere..

 

Find Sovesofa – Sjælland på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, stof, 5 pers. , Ilva, Sælger denne mørkegrå Tailor Flex 500 sovesofa fra ILVA. Den er i rigtig god stand uden nogen pletter, og den har stået i et ikke-ryger hjem uden husdyr. Den har sæder med pocketfjedre og et rum til opbevaring. Kvittering medfølger. Den er købt i 2016 og er kun blevet brugt i ca. 2 år.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, 2 sove sofa 1 tv bord 1 sofabord 1 sofa stol
læs mere..

 

Sovesofa – Sjælland til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Moderne sovesofa i skøn, grøn farve m. tilhørende pude! Sælges desværre grundet flytning til mindre hjem. Kan bruges som sofa og foldes ud, hvis der kommer overnattende gæster. Behagelig at sove på. Når sovesofaen er udslået er målene 120×200. + Bagved er der et rum, hvor dynetøj eller andet kan opbevares.
læs mere..

 

« »