brugt hvid lædersofa med chaiselongLædersofa – Køb en brugt lædersofa billigt på GulogGratis.dk
Marche? chaiselong lædersofa i brun og creme Højrevendt, Marche? chaiselong lædersofa i brun og hvid Her er en luksus lædersofa med chaiselong i brun og hvid som med sit flotte look er et kunstnerisk design.
læs mere..

 

Chaiselong til salg – køb brugt og billigt på DBA
Chaiselong, Smuk Chaiselong som kun har været brugt i meget begrænset omfang Skal hentes i Flensborg, men så kan i jo også få fyldt bilen op med billige drikkevarer og julegaver.
læs mere..

 

Find Hvid Chaiselong på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Hvid Chaiselong på DBA. Stort udvalg af Hvid Chaiselong til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Find Chaiselong Hvid på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Chaiselong, bomuld, 2 pers. , Designers Guild, Meget lidt brugt, super flot chaiselong / sofa med lidt brugsspor i tyk, hvid bomuld. Købt i London hos Designers Guild. Udvendig øverste hjørne har en lille skade i stoffet og det ene ben er lidt usikkert efter flytning, men ikke nok til at man ikke kan sidde i den. Super flot hvid sofa fra 100% ikke ryger hjem og ingen husdyr og fantastisk at …
læs mere..

 

Find Lædersofa Med Chaiselong på DBA – køb og salg af nyt …
Sofagruppe, læder, 4 pers., Pæn og vedligeholdt hvid lædersofa fra Ide Møbler. Med chaiselong, og en smule patina. Ca. 5 år gammel. Nypris kr. 30.000,- Sælges …
læs mere..

 

Find Chaiselong Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Chaiselong, Smuk Chaiselong som kun har været brugt i meget begrænset omfang Skal hentes i Flensborg, men så kan i jo også få fyldt bilen op med billige drikkevarer og julegaver.
læs mere..

 

Find Lædersofa i Sofaer og sofagrupper – Chaiselong …
Chaiselong, læder, Hjort Knudsen, Pæn velholdt rød Hjort Knudsen lædersofa i ægte læder med chaiselong. Målene er vist på det ene billede. Deles i to. Står meget pæn i farven uden afblegninger eller skrammer. Sælges fordi den vender forkert til vores nye stue.
læs mere..

 

Favorit, hvid lædersofa til det moderne hjem – BoShop
Med en lædersofa i hvid får du en sofa, der har en let tyngde i dens udtryk. Sådan en sofa kan være ideel at placere i mørke stuer, hvor den vil fungere som en flot kontrast i farven. Sådan en sofa kan være ideel at placere i mørke stuer, hvor den vil fungere som en flot kontrast i farven.
læs mere..

 

Lædersofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
Du kan både købe din nye lædersofa i den traditionelle sorte udgave, men også i den smarte beige farve, eller hvad med at prøve én i en lidt mere vovet udgave, nemlig én i farven hvid. Hvis du gerne vil have en lædersofa, men holder dig tilbage, fordi du synes, at de bliver for tunge i looket, så overvej at købe en med egetræsben. Det letter looket.
læs mere..

 

Find Hvid Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Hvid Sofa på DBA. Stort udvalg af Hvid Sofa til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Find Hvid Lædersofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, læder, 3 pers., Meget behagelig hvid lædersofa med brugsspor (se slitage på billeder). Som vist, er der puder man kan lægge fødderne op på.
læs mere..

 

Find Hvid Læder Chaiselong på DBA – køb og salg af nyt og …
U-sofa, læder, 7 pers., hjørnesofa med chaiselong, hvid, springfjedre i sæder og koldskum i ryghynder hvilket giver en fantastisk siddekomfort, 3 år gammel (sælges kun pga. flytning til mindre bolig), står på metalben hævet 9,5 cm over gulvet, men kan også stå direkte på gulvet på dupper, En rigtig dejlig flyder.
læs mere..

 

Find Hvide Lædersofaer på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Chaiselong, læder, 5 pers., Stor blød hvid lædersofa med chaiselong. Italiensk design. Nypris 25000. Sælges pga flytning 67x100x330 ( 104 x200 ) cm. Italiensk design. Nypris 25000.
læs mere..

 

Find Lædersofa Hvid på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Lædersofa Hvid på DBA. Stort udvalg af Lædersofa Hvid til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Find Hvid Lædersofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt …
Chaiselong, Køb Verona XL Chaiselong lædersofa i Sort og Hvid Højrevendt fra XL MØBLER, – Ubegrænset fortrydelsesret. Se vores store udvalg af Højrevendt lædersofaer med Chaiselong Køb møbler online eller i vores butikker KLIK PÅ ”GÅ TIL VAREN” FOR AT BESTILLE PRODUKTET I VORES WEBSHOP.
læs mere..

 

« »