bord 300 cmOvertræk til rundt bord 300 cm – lytek.dk
Overtræk til rundt bord 300 x 90 cm. Understøtte til midten følger ikke med. Gennemvævet ekstra kraftig polyester med PVC belægning. 100% vandtæt (Ikke åndbart).
læs mere..

 

Køb HAY – Copenhague bord CPH30 bouroullec 300 x 120 cm
Danmarks førende designbutik. Køb Bourellec Copenhague skrivebord CPH30 300 x 120 cm hos designdelicatessen.dk. Hurtig levering. Vi gør det nemt og sikkert at handle på nettet.
læs mere..

 

Spiseborde 200-500 cm – altid god kvalitet til fast …
Kæmpe udvalg af billige spiseborde fra 200 cm til 500 cm. Med et spisebord på 200-500cm er du sikker på at få plads til hele familien. Ens for alle bordene er, at de er lavet af kvalitetsmaterialer, så design og kvalitet går hånd i hånd.
læs mere..

 

Piet Hein Borde – 2ndlifedesign.dk
Piet Hein bord m/Udtræk. Piet Hein bord med 2 Tillægsplader af 60 cm. L. 180 cm. B. 120 cm. L. M/Tillægsplader 300 cm Pris. 13.500 kr.
læs mere..

 

Find Campingbord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
bord, campingbord, Let camping bord. Kan ikke slåes sammen men borpladen kan tages af så man kan stable i det. Har også 2 campingstole – se øvrige annoncer. Kan ikke slåes sammen men borpladen kan tages af så man kan stable i det. Har også 2 campingstole – se øvrige annoncer.
læs mere..

 

Alu-skinne 300 cm til ophæng af boards og tavler – display.dk
Mål: L 300 x H 8 cm. Den hvidlakerede dobbeltskinne er udført i aluminium og anvendes på væg, hvor boards og tavler ønskes ophængt i 2 til 3 lag, så de jævnligt kan forskydes i hele skinnens længde.
læs mere..

 

Bord/Bænkesæt – plus.dk
Vi skaber rammen til familiens samlingssteder i uderummet. Her får du inspiration til nuværende og kommende projekter i haven, på terrassen, på altanen og i baggården.
læs mere..

 

Klassisk bord/bænkesæt med og uden ryglæn – plus.dk
Lad bord-bænksættet danne rammer om mange dejlige stunder i haven eller på terrassen. Sættet passer godt i den frie natur, men også med hegn eller murstensvæg i baggrunden.
læs mere..

 

Borde – Kræmmerhallen i Herringløse
L: 160/210 cm B: 90 cm H: 76 cm, pris kr 1200.- Stolene der er sat til bordet er med nyt betræk og koster kr 300.- pr stk ( har 8 stks)
læs mere..

 

Borde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Borde til alle rum. Et bord er så meget mere end et bord. Der er stor forskel på, hvad der er et pænt spisebord, skrivebord og sofabord. De kan være i tre forskellige slags stil og design, eller de kan være den røde tråd, der binder dit hjem sammen.
læs mere..

 

Find Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Plankeborde af massivt fyrretræ sælges. – Kan fås i længderne: 140, 160, 180 og 200 cm. eller andre mål efter aftale. – Bordben medfølger.
læs mere..

 

Egetræs Plankebord – Naturkant – iWoodNordic.dk
Beskrivelse. Smukt planke bord i højeste kvalitet. Bestil venligst via en forespørgsel og ikke via indkøbskurv, så vi kan tage en dialog om ønsker.
læs mere..

 

Køb whiteboard tavler, flip-over tavler …
Her finder du alt i whiteboard: flot sortiment af whiteboard tavler i mange størrelser, i forskellige udformninger og med forskellig skriveoverflade.
læs mere..

 

Verona spisebord massiv eg 100×200/300 – mobellageret.dk
Stort og robust bord i massiv sæbebehandlet eg. Bordet måler 100 x 200 cm. der kan tilkøbes tillægsplader så det enten kan måle 250 cm eller 300 cm i længden.
læs mere..

 

ege plankeborde, plankeborde, langborde, planker …
UDSALG – 25 – 30 %. Lundeborg plankeborde bliver alle håndlavede i Svendborg af massive planker. Vi har altid minimum 20 unikke borde klar til salg.
læs mere..

 

« »