bord 150 cmSpise borde 80-150 cm – BIVA.dk – Billige møbler, god …
Her finder du billige spiseborde i 80-150 cm, som passer ind i en lang række af forskellige indretninger. Med et spise bord på 80 til 150 cm får du et bord der passer ind i den lille bolig.
læs mere..

 

Bord Bott 4 skuffer 150 cm træ – Køb fra Witre
Bord Bott 4 skuffer 150 cm træ – Vi har lave priser, hurtig levering og minimum 3 års garanti. Køb online eller ring os for personlig service!
læs mere..

 

Ellen bord, antracit, 150 cm – cinas.dk
Vi gemmer dine kontaktoplysninger med det formål at kunne sende dig nyhedsbreve, Hvis du afmelder dig, vil dine informationer blive slettet i Dynamicweb, som er vort CMS system.
læs mere..

 

Spiseborde | Moderne store spiseborde fra 150-285 cm …
Stort udvalg af spiseborde i størrelser fra 150-285 cm Gratis levering til hoveddøren Levering 2-3 dage 30 dages fuld returret.
læs mere..

 

Udlejning af rundt bord ø 150 cm. – nssu.dk
Udlejning af rundt bord af finérplade, med en diameter på 150 cm. Der kan sidde 8 personer ved dette bord. Anvendes med dug. Vi foreslår Dug Hvid 206 x 206 cm. til dette bord.
læs mere..

 

Piet Hein Borde – 2ndlifedesign.dk
Piet Hein. Piet Hein bord i lakeret bøg, spændben af forkromet stål. L. 150 cm. B. 100 cm. H. 70 cm. Pris 2.400 kr.
læs mere..

 

Klapbord inkl. lang hvid dug til udlejning I 150 cm
Klapbord m/ hvid strækdug til udlejning (150 cm) (Prisen er udlejning pr. døgn!) – Står du og mangler et lille bord til at stille f.eks. musikken, en ipad eller andet på til din fest?
læs mere..

 

Nora Tv Bord hvid/træ – Bredde 150 cm – Nimara.dk
Flot Tv-bord med træstruktur. Vores flotte Nora tv-bord i hvid/træ passer godt ind i den moderne stue. Tv-bordet består af en ramme med træstruktur og ligeledes ben med træstruktur som gør tv.bordet let at se på.
læs mere..

 

Tv bord 150 hvid Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Præstø TV bord i hvidolieret egetræ 150 cm bredt Præstø TV bord med 2 skuffer og 1 åbent rum alt i hvid olieret massiv egetræ. Klik på billedet for at se mere Præstø TV bord fremstillet af olieret egetræ og med kraftige bordben ligleledes i olieret egetræ TV bordet er monteret med 2 letløbende skuffer og 1 praktisk åben rum …
læs mere..

 

Piet Hein, bord | DBA – brugte spiseborde og spisebordstole
Bredde 100 cm x længde 150 cm. To tillægsplader på hver 50 cm så samlet længde kan komme op på 250 cm. Bemærk bredde på 100 cm som passer godt til eksempelvis lejligheder hvor bordet ikke må være alt for stort.
læs mere..

 

Lej borde til festen hos TommyTelt.dk – Vi har alt til festen.
Bord i størrelsen 76*122 cm med plads til 4 personer. Bordet har en hvid plastikbordplade og stålstel. Bordet er stabilt og er let at håndtere.
læs mere..

 

Køb whiteboard tavler, flip-over tavler …
Her finder du alt i whiteboard: flot sortiment af whiteboard tavler i mange størrelser, i forskellige udformninger og med forskellig skriveoverflade.
læs mere..

 

Rundt bord plast 150 cm | Lej bord rundt | Udlejning rundt …
Udlejning af runde borde og stole vi udlejer runde borde og firkantet borde, vores stole og borde på sjælland, vi har alt til din næste fest, du finder alt her i unik-festudlejning.
læs mere..

 

Billig Rio hæve/sænke skrivebord 150 cm – Sort hos BIVA
Køb Rio hæve/sænke skrivebord 150 cm – Sort hos Biva. Husk hos os får du altid den bedste service
læs mere..

 

Whiteboard 120 x 150 cm fra Esselte, Lintex m.fl – grafical.dk
Stort udvalg af Whiteboard 120 x 150 cm. Vi har billige priser, god kundeservice og mere end 50.000 produkter på lager med hurtig levering.
læs mere..

 

« »