blå sofa ilvaSofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Hos ILVA kan du frit designe din personlige stue og vælge den helt rigtige sofa Hos ILVA ved vi, at det er en stor investering at købe en ny sofa, og det er vigtigt for os, at du finder et møbel, der kan bringe dig glæde og gøre gavn mange år frem i tiden.
læs mere..

 

Ilva | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, 3 pers. , ILVA, 3 pers. Sofa fra ILVA. ca. 5 år gammel. 90cm dyb, 225cm bred, 62cm høj. Sofa’en er i god stand og fejler ingenting og har ingen pletter. Sofa’en er i god stand og fejler ingenting og har ingen pletter.
læs mere..

 

Find Ilva i Sofaer og sofagrupper – Sofa – Køb brugt på DBA
Sofa, stof, 3 pers. , Idémøbler/ilva, Lotus sofa m. venstrevendt chaiselong sofa, i farven “golf deep green” sælges. Højde: 80 cm. Længde: 217 cm. Bredde/dybde: 147 cm. Vægt: 58,6 kg. Sofaen er købt i start maj 2018 og er stor set ubrugt. Nypris var 6.999,00,- pris idé: 5000,00,- Men (realistiske) bud modtages gerne. Skal afhentes på Frederiksberg.
læs mere..

 

Sofa tilbud – Køb en billig sofa på udsalg hos ILVA | ILVA.dk
Hos ILVA finder du hele tiden et stort udvalg af sofaer på tilbud. Så hvis du går med drømme om at udskifte din gamle sofa, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har hver uge rigtig gode tilbud på mange forskellige sofaer, der passer til enhver stilart og til enhver pengepung. Uanset om du er på udkig efter en lille 2 personers sofa til din studielejlighed, eller om du søger en stor hjørnesofa med plads til hele familien, finder du det hos ILVA.
læs mere..

 

Fluente 2½ pers. Sofa – 5249,25 DKK | TILBUD | ILVA.dk
Køb Fluente 2½ pers. Sofa hos ILVA! Få leveret direkte til døren eller find den i dit lokale bolighus.
læs mere..

 

LÆNESTOLE – ilva.dk
Find en ny komfortabel og elegant lænestol til din dagligstue, blandt det store udvalg hos ILVA Lænestole til alle prisklasser og enhver smag.
læs mere..

 

Hjørnesofa – ILVA.dk
Hvis I ikke har plads til en kæmpe flyder-sofa, finder du også en række mindre hjørnesofaer her på siden, så også mindre stuer kan blive indrettet med en komfortabel sofa. Hjørnesofaer til ethvert hjem. Hos ILVA finder du et stort udvalg af lækre hjørnesofaer i forskellige materialer og farver. Så uanset om du er til det enkle og stringente, eller du drømmer om noget lidt mere festligt og vovet, finder du med garanti en sofa i vores sortiment, som passer hjem i din stue.
læs mere..

 

Hjørnesofa til salg – køb brugt og billigt på DBA
Hjørnesofa, bomuld, 9 pers. , IKEA Ektorp, Kæmpe stor hvid Ektorp hjørnesofa fra IKEA. Denne sofa er en sammenbygning af Ektorp hjørnesofa og 3-personers Ektorp hvor armlæn på dem begge er fjernet og sammensat for at danne denne store sofa.
læs mere..

 

« »