biva sofaSofaer i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Hos BIVA kan du desuden være sikker på ikke at betale for meget for din sofa – du får god kvalitet til fast lavpris. Men selvom prisen er lav, kan en sofa være en større udskrivning. Derfor tilbyder vi rentefri afbetaling, når du køber din sofa hos os.
læs mere..

 

BIVA – Stort udvalg af kvalitetsmøbler til lave priser!
Vi glæder os til at betjene dig og leverere dit nye møbel – uanset om det er en sofa, lænestol, kommode, skænk, seng eller noget helt andet. STILFULDT DESIGN Hos BIVA kan du finde et af landets største udvalg af møbler til alle hjemmets rum.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Derfor kan du her i BIVA købe din sofa og alle de dine andre møbler og få rentefri afbetaling på hele dit køb. Hvis du foretrækker at afprøve din nye chaiselong sofa, inden at du køber den, så besøg den nærmeste butik. Du får altid de samme gode fordele, både der og her på vores hjemmeside.
læs mere..

 

Sovesofaer – BIVA.dk
BIVA forhandler de flotteste sovesofaer. Find din nye sovesofa her på siden, hvor du kan vælge imellem mange forskellige sovesofaer i flotte designs. Find din nye sovesofa her på siden, hvor du kan vælge imellem mange forskellige sovesofaer i flotte designs.
læs mere..

 

Lædersofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
En sofa af læder er en klassiker, der aldrig går af mode. Med en lædersofa får du et lækkert og slidstærkt møbel, som du kan glæde dig over i mange år frem. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.
læs mere..

 

U-sofaer – BIVA.dk
U-sofaer til de store rum. En U-sofa er den sofa, du skal vælge, hvis du har et rigtig stort rum Det kan være en stor dagligstue eller det store rum i kælderen.
læs mere..

 

Hjørnesofaer – BIVA.dk
Stort udvalg af hjørnesofaer til markedets bedste priser. Køb billige hjørnesofaer hos BIVA. Hurtig levering. 30 dages returret. Rentefri afbetaling.
læs mere..

 

3 pers. sofa i høj kvalitet – BIVA.dk
BIVA.dk har udvalget i 3 personers sofaer til dig, som har svært ved at bestemme dig for, hvor stor en sofa du gerne vil have. Se med her på siden og lad dig inspirere.
læs mere..

 

Billig Robesonia 3 pers. sofa – Mørkegrå hos BIVA
Robesonia 2 pers. sofa i mørkegrå med ben i pulverlakeret, sort metal. En tidsløs sofa der med dens bløde og minimalistiske formsprog giver dig en optimal siddekomfort.
læs mere..

 

Billig Vegas 3 pers. sofa – Ægte sort læder hos BIVA
Vegas 3 pers. sofa betrukket med ægte sort læder. Denne flotte sofa er karakteristisk ved sit komfortable formsprog. Med velpolstrede, høje ryghynder og skrå armlæn med fastmonterede skrå hynder er du sikret en yderst behagelig siddekomfort.
læs mere..

 

Zumba hjørnesofa højrevendt i sort – biva.dk
Zumba venstrevendt hjørnesofa. Med en Zumba i stuen, er der plads til hele familien, en bombastisk xxl sofa med designet i orden. Her får du virkelig meget sofa for pengene.
læs mere..

 

Stuemøbler i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
Møbler til hele dagligstuen. Når du handler hos Biva, får du stilfulde møbler til dagligstuen i funktionelt og prisvenligt design. Vi kan f.eks. tilbyde dig en rummelig chaiselongsofa i kvalitetsdesign betrukket med slidstærkt, strukturvævet tekstil, eller en mindre 3 pers. sofa. el. 2 personers sofa i flot retrostil med knapper og skrå …
læs mere..

 

Zumba hjørnesofa venstrevendt i hvid – biva.dk
Med en Zumba i stuen, er der plads til hele familien, en bombastisk xxl sofa med designet i orden. Her får du virkelig meget sofa for pengene.
læs mere..

 

Billig Santos 2 pers. sofa – Sort læder hos BIVA
Santos 2 personers sofa i et let og moderne design, sofaen er monteret med sort regenereret læder, som gør sofaen praktisk og vedligeholdelsesfri.
læs mere..

 

Billig Latina 3 pers. sofa – Beige velour hos BIVA
Flot 3 pers. sofa betrukket med blød og elegant beige velour med en yderst indbydende finish. Armlæn og hynder er smukt indrammet af kedersyninger, og sofaen hviler på enkle sorte ben, som fuldender det indbydende og moderne udtryk.
læs mere..

 

« »