behandling af mahogni spisebordNænsom kur til det slidte mahognibord | Gør Det Selv
Med fare for at blive upopulær hos de dygtige, gamle håndværkere viser Søren Stensgård dig her en noget hurtigere metode at shine et gammelt mahognibord op på end de månedlange behandlinger, der ellers er tale om.
læs mere..

 

Behandlingsvejledninger – Brdr. Friis Møbler
Behandlingsvejledninger. Velkommen til siden “Behandlingsvejledninger”. Nedenfor finder du vores forskellige vejledninger til vedligeholdelse af dine møbler.
læs mere..

 

Slibning af Mahogni spisebord – Handyman.dk
Slibning af Mahogni spisebord Spørgehjørnet Vores håndværkere og eksperter svarer løbende på spørgsmål, eller måske er der en anden bruger som kan hjælpe dig.
læs mere..

 

Vedligeholdelse af møbler – goclassic.dk
Vedligeholdelse af oliebehandlede møbler i teak og palisander Som udgangspunkt skal møbler i teak og palisander aftørres med en tør fnugfri klud. Det er en rigtig god idé 2 – 3 gange om året at give møblerne en oliebehandling.
læs mere..

 

Spisebord Mahogni | Møbler – nyt, brugt og leje på …
Spisebord, Rundt bord, gustaviansk hepplewhite, af mahogni. Diameter 110 cm og en tillægsplade på 55 cm med sarg. 6 stole med skjoldformet ryg og betræk af satin. Velholdt sæt. Se eventuelt flere møbler og lamper på møbelstutteriets hjemmeside.
læs mere..

 

KC-Møbler – Møbelsnedkeri, renovering af alle typer møbler
Mahogni skænk istandsat, afslebet og lakeret . Tobaks skab istandsat, limet, afslebet og lakeret . smuk gammel mahogni sofa – stel limet, afslebet og lakeret . Syret eg spisebord – omforandret ved at sortbejdse og lakere bordet. Desuden er der isat nyt udtræk – til 3 tillægsplader.
læs mere..

 

Sådan kan du behandle et egetræsbord så det er let af …
Vores plankebord af egetræ har fået den rigtige behandling, så der ikke kommer fedtpletter og vandskjolder på overfladen. Bordet har fået olie og oilotion.
læs mere..

 

Giv de gamle møbler en ordentlig omgang – b.dk
Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
læs mere..

 

Sådan vedligeholder du plast, aluminium og mahogni
Mahogni har en ret sart overflade, og du skal derfor ikke lade det stå uden olie. Det kan kun i begrænset omfang slibes op igen, så det bliver pænt, hvis det først har taget skade. Det er vigtigt, at overfladen forbliver vandafvisende. Det betyder, at der efter første behandling er et behov for vedligehold med et halvt års interval, mens der senere behandles hver 9 til 12 måneder, dog senest når mahognien ikke er vandafvisende mere. Brug almindelig træolie til efterbehandling.
læs mere..

 

Den korrekte behandling af din bordplade
Velkommen til bordbehandling.dk Bordbehandling.dk er en del af DFI-GEISLER A/S som har over 40 års erfaring med produktion af bordplader. Denne erfaring har givet os en solid viden om, hvordan du bedst beskytter og vedligeholder din bordplade.
læs mere..

 

Spisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Lakeret spisebord i massiv mahogni med butterfly udtræk Dette flotte og klassiske spisebord har et butterfly udtræk så du nemt kan forlænge bordet efter behov. Hvis du er på udkig efter et lille men pænt spisebord med udtræk, så er dette lakerede spisebord et godt valg. Det måler nemlig 140 centimeter som standard, men kan øges til 180 centimeter med det inkluderede butterfly udtræk. Derudover har det en bredde på 90 centimeter, så der er fint med plads omkring bordet.
læs mere..

 

Mahogni | DBA – brugte spisestuemøbler
Køb og salg af Mahogni i Spisestuemøbler på DBA … Spisebord, Mahogni, MDF, b: 200, ∙ Gratis fragt og hurtig levering ∙ Personlig kundeservice ∙ Individuel leveringsaftale ∙ Læs mere – klik på “gå til varen” ude til højre -> Provence spisebord 100×200 cm hvid.
læs mere..

 

Træbordplader i Eg, Ask, Bøg, Valnød, Wenge, Teak …
Bordpladefabrikken.dk sælger bordplader i 12 forskellige træsorter. Eg, Ask, Bøg, Valnød, Wenge, Teak, Kirsebær, Mahogni, Merbau, Sort eg
læs mere..

 

Køkkenbordsolie – triptrapwoodcare.dk
Om muligt bør bagsiden af pladen have mindst én gang olie. Vent i ca. 30 min. ved 20°C, mens olien trænger ind i træet. Påfør mere olie, hvis der opstår tørre områder.
læs mere..

 

Spisebord m/stole, Mahogni, – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Spisebord m/stole, Mahogni, Hepplewhite, Kan både forkortes og forlænges. Der er nogle brugsspor på bordpladen og på stolene.
læs mere..

 

« »