barcelona sofaSofaer | Køb billige sofaer i læder og stof af høj …
Mangler du en sofa i stuen, børneværelset, ungdomsværelset eller i sommerhuset, finder du helt sikkert en model der passer i din smag og stil her hos My Home Møbler. Vi tilbyder mange forskellige modeller, designs, møbelstoffer og træsorter, men fælles for dem alle er, at det altid er til lave priser og i en god kvalitet.
læs mere..

 

BARCELONA U HJØRNESOFA – My Home Møbler
Denne moderne Barcelona U sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg. Nakkestøtte medfølger ikke. Sofaen måler 86 cm i højden, 147 cm i dybden, 297 cm længde og 2. længde 200 cm.
læs mere..

 

Barcelona sofa Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Her ser du en moderne venstrevendt hjørnesofa med chaiselong monteret med ægte læder på alle slidflader, og med metal ben . Denne moderne Barcelona U sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg.
læs mere..

 

BARCELONA hjørnesofa – moebelsalg.dk
Barcelona sofa har samtidig indbygget USB-stik, så du kan lade din telefon eller tablet op. Sofaen er monteret med microfiber stof som ligner læder. Denne type stof er meget behagelig at sidde i da den reager som et normal stykke stof. Det vil sige at man ikke bliver varm eller kold når man sidder i den.
læs mere..

 

Designer sofa. Køb eksklusive sofaer i dansk design hos os …
Klassisk London sofa – Fiord stof/egeben 2,5 personers sofa 162 cm listepris DKK 17.990 – NU DKK 13.990. Finn Juhl Baker sofa Finn Juhls flotte Baker sofa i valnød stel og betrukket med Hallingdal 123/173.
læs mere..

 

Find Barcelona Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Chaiselong, 5 pers. , Barcelona, Sælger denne super lækre stilfulde Barcelona sofa m/ chaiselong. Den er kun et år gammel, fremstår derfor i super stand uden brugsspor.
læs mere..

 

Sofa » Stort udvalg af designer sofaer her » Livingshop.dk
Sofaer. En sofa er stuens samlingspunkt, og den skal derfor både være slidstærk, hyggelig og smuk at se på. Hos Livingshop har vi et udvalg af sofaer, som alle er i super høj kvalitet, har gennemførte designs og en tidløs skønhed, der vil pynte i enhver boligindretning.
læs mere..

 

Barcelona stol – Oplev den klassiske Barcelona stol i sort …
Barcelona stolen er i dag en af de mest kendte designikoner fra det 20. århundrede, designet af Ludwig Mies v. d. Rohe. Vi har altid fri fragt ved køb online.
læs mere..

 

Sovesofa – Alt i sovesofaer i moderne design til gode …
En sovesofa kan også være en chaiselong sofa eller sågar en u-sofa, alle vores sovesofaer er gennemtænkte og har ofte justerbare nakkestøttere, store armlæn og meget andet udstyr, vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores sovesofaer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.
læs mere..

 

Billige Møbler | Køb moderne billige møbler i høj kvalitet …
Denne moderne New York sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg. Sofaen Måler 86 cm i højden, 147 cm i dybden, 297 cm længde og 2. længde 200 cm.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Forbered dig på valget af chaiselong sofaer. En sofa er et møbel, som ikke kan undværes i hjemmet. Men inden man kaster sig ud i at købe én, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser først.
læs mere..

 

Sofa med chaiselong – Køb en chaiselong sofa på online …
Find den perfekte sofa med chaiselong. Med en chaiselong sofa får du et yderst komfortabelt møbel til din stue, der ikke optager meget plads, men stadig giver dig muligheden for at smække benene op efter en lang dag.
læs mere..

 

Barcelona Chaiselong sofa – Danbo Møbler – danboesbjerg.dk
Barcelona Chaiselong sofa. Barcelona sofa med pufafslutning. Monteret med slidstærkt møbelstof. Fås i flere farver. 302×213 cm. Kan bestilles spejlvendt
læs mere..

 

Billig sovesofa finder du hos My Home – Billige Møbler
Med en sovesofa får du en enkelt og smart sofa og samtidigt en god og funktionel seng. Hos MyHome Møbler kan du finde netop den sovesofa som du står og mangler i dit hjem. Vi tilbyder forskellige typer af sovesofaer i stof og med læder look.
læs mere..

 

Hjort Knudsen – Se vores attraktive udvalg online
Højrygget sofa med super siddekomfort. Individuel nakkeregulering på hver siddeplads. Kan bestilles både i stof og læder. valgfri træfarve på stel. Individuel nakkeregulering på hver siddeplads.
læs mere..

 

« »