bamsestol nyBamsestolen af Hans J. Wegner – Brdr. Friis Møbler
Hans J. Wegners Bamsestol designet i 1951. Bliv omfavnet af den smukke og hyggelige lænestol og oplev høj siddekomfort med plads til mange siddestillinger.
læs mere..

 

PP Møbler PP19 Bamsestolen – Livingshop.dk
På Livingshop.dk finder du et stort udvalg af boligindretning til alle stile til indretning af ethvert rum, uanset om det er køkkenet, stuen, soveværelset, børneværelset eller øvrige af boligens mange rum.
læs mere..

 

WEGNER PP19 BAMSESTOL – vester-moebler.dk
Producent. PP Møbler. Produkt Designer. Hans J. Wegner. Type. Lænestol. Materiale. Polstret lænestol i stof eller læder med ben og poter i træ. Mange stof varianter.
læs mere..

 

Bamsestolen | Tilbud | Fra 13.996,- + moms | GRATIS FRAGT
Bamsestolen fra Skipper Furniture er formgivet i 1950´erne af Svend Skipper. Den er magen til Wegners Bamsestol og er i høj kvalitet, med dansk håndarbejde og design i højsædet. Polstring i uld i mange forskellige farvevarianter.
læs mere..

 

Wegner Bamsestol | Møbelpolstren.dk
Bamsestolen udført i stof af højeste kvalitet fra kvadrat, knapper og kæderrem er udført i læder. Ny hynde og op strammede rygfjedre, ben og negle er blevet behandlet med olie, fremstår i perfekt stand.
læs mere..

 

Wegner Bamsestol – Lænestole – Esbjerg – everclassic.dk
Fuldstændig renoveret Ap 19 Bamsestol. Ny polstret i grå Hallingdal, og med ny olierede negle. Har også en skammel til, der er ny polstret i samme stof som kan tilkøbes
læs mere..

 

Bamsestolen af Hans J. Wegner – Alt du behøver vide om den
En ny stol kan dog købes flere steder online, f.eks. på Lauritz.dk, og i møbelforhandlere. Du kan også købe en kopi på hjemmesider for firmaer fra Irland. Prisen på en replica er lavere fordi den ikke bliver lavet af samme materiale og så skal du tænkte på at den ikke ser helt ud som den originale.
læs mere..

 

Tidens mest eftertragtede lænestol – iboligen.dk
Et super flot eksemplar af den sjældne “Ny bamsestol” med de bredde negle på armlænet. Neglene er de træstykke som er for enden af armlænet. Neglene er de træstykke som er for enden af armlænet.
læs mere..

 

Bamsestolen | Køb Bamsestolen af Hans J. Wegner her
Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus – en afdeling med designmøbler fra hele verdenen. Information Log ind
læs mere..

 

Bamsestol af Hans J. Wegner – Køb den her – FRI FRAGT
Allerede i slutningen af 1953 begyndte PP Møbler at være underleverandør af stellet til Bamsestolen. Et samarbejde, der blev efterfulgt af et omfattende udviklingsarbejde med mange af Wegners prototyper.
læs mere..

 

Find Bamsestol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Bamsestol på DBA. Stort udvalg af Bamsestol til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Bamsestol – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Arne Jacobsen svanen, Arne Jacobsen, Brugt Svanen, ny betrukket af os i Walnut Elegance læder, som er en meget eksklusiv skind, da den ikke er kunstig præget, men derimod har den naturlige struktur, som giver en af de lækreste overflader på markedet.
læs mere..

 

Bamsestol af Hans J. Wegner – Køb den her – FRI FRAGT
Køb Bamsestolen af Hans J. Wegner hos Rosborg Møbler. ALTID FRI FRAGT. Se flere møbler af PP Møbler og Hans J. Wegner her.
læs mere..

 

Priser på møbelpolstring og ombetrækning
Vi ved, at pris kan være en faktor, når du overvejer en ombetrækning af et møbel – og med udgangspunkt i den erfaring, som vi har med møbelpolstring og priser, tilbyder vi derfor fast pris på ombetrækning af en lang række af de kendte, klassiske designermøbler.
læs mere..

 

PP19 Bamsestol | Wegner | Se klassikeren hos Nyt i bo her
PP19 Bamsestol er tegnet af Hans J. Wegner i 1951. Stolen skal betragtes som en investering for livet. Specialuddannede danske håndværkere bruger mindst to uger på hver stol, for at skabe et håndlavet resultat af højeste kvalitet.
læs mere..

 

« »