bamse stolenBamsestolen af Hans J. Wegner – Alt du behøver vide om den
Stolen er designet af Hans J. Wegner i 1951. Den blev produceret af AP Møbler fra starten. Anker Petersen, fra AP Møbler, syntes også at sammenligningen af stolen og en bamse var rigtig skrevet af en journalist, så derfra fik stolen sit navn. I en årrække var stolen ude af produktion, men til PP Møblers 50 års jubilæum, i 2003, valgte firmaet at genoptage produktionen.
læs mere..

 

Bamsestolen af Hans J. Wegner – Brdr. Friis Møbler
Så da stolen efter en årrække havde været ude af produktion, tog PP Møbler den op igen i anledningen af 50-året for virksomhedens jubilæum i 2003. Bamsestolen er en dyr stol at producere. Den er bygget med et stel, der er stærkt, og som er skabt til at holde år efter år.
læs mere..

 

Bamsestolen af Hans J. Wegner ⎮ Møbelhuset 2
Stolen fik da også sit navn, efter en journalist i en anmeldelse af stolen havde omtalt dens armlæn som store bamsepoter, der favner en bagfra. PP Møbler genoptog produktionen af lænestolen ved virksomhedens 50 års jubilæum i 2003. Hans J. Wegner tegnede oprindeligt stolen tilbage i 1951 til AP Stolen. Wegner tegnede også en skammel til Bamsestolen, pp120.
læs mere..

 

Hans J. Wegner PP19 Bamsestolen, produceret hos PP møbler …
Producent. PP Møbler. Produkt Designer. Hans J. Wegner. Type. Lænestol. Materiale. Polstret lænestol i stof eller læder med ben og poter i træ. Mange stof varianter.
læs mere..

 

AP 19 Bamse stolen | Klassisk Møbelsalg
Hans Jørgensen Wegner ( 1914 – 2007 ) var en dansk arkitekt og møbelarkitekt. Wegner blev uddannet som snedker i 1931 og studerede ved Kunsthåndværkerskolen i København fra 1936-1938.
læs mere..

 

bamse stolen med hallingdal 103 – Stole – Herlev …
Hans J Wegner, Bamse stolen fra AP-Stolen, nyeligt polstret med hallingdal 103 og hallingdal 180, negle af teaktræ og ben af egetræ, yderligere medfølger nakkepude
læs mere..

 

Bamsestolen | Køb Bamsestolen af Hans J. Wegner her
Bamsestolen af Hans J. Wegner Bamsestolen fik sit navn, efter en journalist satte sig i den og skrev i sin anmeldelse, at det var som at blive favnet af en bamse.
læs mere..

 

PP Møbler PP19 Bamsestolen – Livingshop.dk
Stolen fik da også sit navn, efter en journalist i en anmeldelse af stolen havde omtalt dens armlæn som store bamsepoter, der favner en bagfra. Bamsestolens design giver en yderst behagelig siddeoplevelse, og materialerne bliver kun smukkere og smukkere med tiden.
læs mere..

 

Bamsestolen | Tilbud | Fra 13.996,- + moms | GRATIS FRAGT
Stolen er fremstillet i materialer i høj kvalitet og meget af polstringen og syarbejdet foregår i hånden. Det er dansk design når det er bedst! Armlæn og ryg indbyder til at slænge sig i stolen og blive omfavnet af..ja en bamse, deraf navnet.
læs mere..

 

Find Bamsestol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Der er senere hen blevet købt en skammel til stolen i samme farvekode kvadrat 110. Der er dog en forskellen i mellem træ da stolen er meget ældre end skammel. bud modtages og skambud frabedes Der er dog en forskellen i mellem træ da stolen er meget ældre end skammel.
læs mere..

 

Skipper Bamsestol – Massiv eg/Hallingdal (valgfri farve)
Stolen er overpolstret og dens form giver en behagelig lændestøtte. Modellen blev i 1950’erne udviklet af Svend Skipper. I 2011 genopstod interessen for stoletypen og blev derfor igen sat i produktion.
læs mere..

 

Bamsestolen 60 års Jubilæumskampagne Skipper Furniture
Design Skipper Furniture Svend Skipper fra Skipper Furniture formgav i 1950´erne denne klassiske hvilestol kaldet Bamsestolen. Stolen var deres helt store gennembrud, idet stolen blev meget eftertragtet.
læs mere..

 

Find Bamsestol på DBA – køb og salg af nyt og brugt – side 2
Stolen er designet i 1952 og står i mange prominente bygninger overalt i verdenen. Nanna Ditzel er uden tvivl den mest anerkendte kvindelig møbeldesigner på højde med Panton, Børge Mogensen og Wegner. Stolen står flot patineret og pynter i et hvert hjem og man sidder fantastisk i den. Gerne bytte med Bamsestol eller den spanske stol.
læs mere..

 

Find Bamsestolen på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Arne Jacobsen, stol, AJ 3107, TILBUD! På lager til omgående levering. 6 stk. nye stole model 3107 (Syveren) med formspændt skal og forkromede ben, nybetrukket i sort classic læder.
læs mere..

 

Find Bamse Stolen på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Bamse Stolen på DBA. Stort udvalg af Bamse Stolen til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

« »