ap møblerAP Møbelpolstring er du på jagt efter en møbelpolstrer med …
Hos AP Møbelpolstring kan du forvente engageret rådgivning fra erfarne, faguddannede møbelpolstrere med en høj faglig stolthed. Kontakt os straks for et uforpligtende tilbud. Kontakt os straks for et uforpligtende tilbud.
læs mere..

 

Privatkunder – AP Møbelpolstring
Hos AP Møbelpolstring møder du et lille hold af passionerede fagfolk, som kan hjælpe med alle typer af ombetrækning og ompolstring af møbler: Arkitekttegnede klassikere, antikviteter, møbelklassikere, stilmøbler, moderne møbler – eller med andre ord alle de møbler, som giver dig funktionalitet og glæde i din hverdag.
læs mere..

 

PP MØBLER / DESIGNERS / HANS J. WEGNER
HANS J. WEGNER (1914-2007) 1914 Hans Jørgensen Wegner is born in Tønder on the 2nd of April, 1914. 1928-32 Wegner enters apprenticeship with Master of Crafts, Stahlberg in Tønder. In his spare time, he carves wooden figures and dreams of becoming a wood carver. At the age of 15, he makes his first chair.
læs mere..

 

AP Møbler Arkiv – Skandinaviskdesign.dk
Vidste du at… Der også blev lavet en Bamsesofa? De fleste kender Bamsestolen, som Wegner tegnede i år 1951, men det er nok de færreste, der ved at der rent faktisk også blev tegnet og fremstillet en sofamodel af den populæreContinue reading
læs mere..

 

Alle møbler Arkiv – AP Møbelpolstring
Åbningstider. Mandag – torsdag 8.00-16.00 Fredag 8.00-15.30. Horsens. Østerhåbsvej 77 8700 Horsens Tlf. 75 62 80 90
læs mere..

 

AP Møbelpolstring Aalborg – find din møbelpolstrer i …
Hos AP Møbelpolstring Aalborg finder du både som privat- og erhvervskunde en kompetent leverandør af ombetrækning og ompolstring af alle typer møbler og hynder. AP Møbelpolstring Aalborg åbnede i 2010 og er det nyeste af vores 3 møbelpolstrerværksteder.
læs mere..

 

Alle møbler Arkiv – Side 2 af 2 – AP Møbelpolstring
Åbningstider. Mandag – torsdag 8.00-16.00 Fredag 8.00-15.30. Horsens. Østerhåbsvej 77 8700 Horsens Tlf. 75 62 80 90
læs mere..

 

Priser på møbelpolstring og ombetrækning
Andersen møbler, Stouby Møbler, Preben Fabricius & Jørgen Kastholm, Foersom & Hiort-Lorenzen – og endelig behøver dit møbel jo ikke nødvendigvis at være et designermøbel for at have en brugs- eller affektionsværdi, der berettiger at forny møblet, give det et nyt look og forlænge levetiden og brugsværdien.
læs mere..

 

AP Møbelpolstring Horsens – find din møbelpolstrer på …
Møbelpolstring Horsens. Hos AP Møbelpolstring Horsens kombineres det gode håndværk med et stort, aktivt showroom med et væld af prøver fra alle vores danske og internationale leverandører.
læs mere..

 

PP MØBLER / COLLECTION
Throughout the years, PP Møbler has manufactured several unique pieces of furniture in cooperation with different designers. They are all characterized by exquisit craftmanship and at the same time marked by the overall design vision.
læs mere..

 

Job – AP Møbelpolstring
Hos AP Møbelpolstring er vi altid på udkig efter ildsjæle, som har lyst til nye udfordringer som en del af vores solide, erfarne team – og forstår, at det er kvalitetssans og omhyggelighed, der er pejlemærket i vores travle hverdag, som altid er karakteriseret af god tone, hjælpsomhed og klare rammer.
læs mere..

 

Kontakt din møbelpolstrer – apmoebelpolstring.dk
AP Møbelpolstring har afdelinger i Horsens, Aalborg og København. Vi ompolstrer, ombetrækker og nyfremstiller alle slags møbler til private, virksomheder og detail.
læs mere..

 

Find Ap Møbler på DBA – køb og salg af nyt og brugt – side 2
Annoncer med Ap Møbler på DBA. Stort udvalg af Ap Møbler til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg – side 2
læs mere..

 

Jobs HKC MØBLER ApS – jobtilbud | wypr.dk
Lagermedarbejder med gåpåmod. – HKC møbler i Vinderup søger snarest muligt en medarbejder til vores lager. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer i dagvagt og du vil sammen med vores lagerchef varetage forsendelse og modtagelse af møbler.
læs mere..

 

Unika møbler er specialdesignede møbler – søger du en …
AP Møbelpolstring fremstiller unika møbler i absolut særklasse. Søger du et specialdesignet møbel, så er vi din samarbejdspartner – kontakt os nu!
læs mere..

 

« »