anilin læder vedligeholdelseLædertyper – Beskrivelse af de forskellige typer af læder …
Semi-anilin: Er indfarvet som anilinlæder men har fået et lettere coating/dæklag for at gøre læderet mere slidstærkt. Semi-anilin kan opføre sig enten som anilinlæder eller dækfarvet læder. I enkle tilfælde som både og. Dækfarvet læder på siddeflader og som anilinlæder på siderne af møblet.
læs mere..

 

Vedligeholdelse – Søren Lund Møbler
Møbler er en investering, der er værd at værne om. Denne produktinformation fortæller om ægte læder og tekstilers egenskaber og vedligeholdelse.
læs mere..

 

Vedligeholdelse af læder – sådan gør du – laederbo.dk
Vedligeholdelse af læder og lædermøbler. Behandl dine lædermøbler med omhu, så holder de længere. Anilinlæder er stort set det nærmeste, du kan komme naturen. Det kan bl.a. ses på de forskellige adelsmærker huderne har, og det mærkes på hudens blødhed. Anilinhuder ånder lettere, da de ikke har fået nogen overfladebehandling. De bør derfor ikke udsættes for stærkt sollys, da dette udtørrer og bleger huderne.
læs mere..

 

Vedligeholdelse af læder – Gode råd og vedligeholdelse
Vedligeholdelse af læder Hvilke lædertyper findes der-og hvordan vedligeholdes de? GENERELT OM LÆDER. Lædermøbler er en god investering, der er værd at værne om.
læs mere..

 

Pleje af lædermøbler – Læs de gode råd her – ide.dk
Semi-anilin- og anilinlæder er læder uden overfladebeskyttelse. Overfalden er blød, lækker og smidig. Lysægtheden er ikke stor, og derfor bør det beskyttes mod direkte lys for at undgå farvetab. Det opsuger let væsker og fedt f.eks. fra håret, og det bliver ofte mørkere i brug.
læs mere..

 

Lædertyper – Læderland
anilin ( narvlÆder ) Anilinlæder, er det tætteste, det er muligt at komme det “rå” naturlige læder. Da denne lædertype er uden egentlig overfladebeskyttelse og man ingen mulighed har for at skjule eventuelle “defekter” i det færdige læder, anvendes der til denne lædertype huder af høj sortering, d.v.s. huder med få skader eller naturlige ar.
læs mere..

 

Pleje til læder – ROC Læderpleje Produkter – ROC
Cathiel Cosmetic er en læderplejecreme med farve til specielt anilin/indfarvet læder, brugt som plejecreme til anilin læder modvirker den at læderet mister farven. Til Kernelæder i lyse naturfarver er plejecremen Cosmetic 002 transparent meget velegnet da farven på kernelæderet kun ændres minimalt.
læs mere..

 

Pleje af lædermøbler – Giv din lædersofa nyt liv på 5 minutter
Den rigtige pleje af lædermøbler er lynhurtig, og du kan give din lædersofa nyt liv på kun 5 minutter. Lædermøbler fremstilles af flere forskellig slags læder, og de almindelig slags er anilin, semianilin eller dækfarvet læder.
læs mere..

 

MØBEL LÆDER
Vedligeholdelse Vores læder er færdigbehandlet fra garveriet. Al nødvendig finish er tilsat og ingen plejemidler skal tilføres møblerne, inden de tages i brug.
læs mere..

 

Fru Grøns fif til rengøring af lædermøbler – Bolius
Anilin læder er gennemfarvet og har naturlig og ’nøgen’ hud. Det er meget modtageligt for spild og fedt og vanskeligt at rengøre. Det får med tiden patina med pletter og rande, som man må og kan lære at elske. Semianilin læder er ikke gennemfarvet, men er behandlet med et dæklag, så det er nemmere at rengøre.
læs mere..

 

Læder generelt – generel information om læder – laederbo.dk
Anilin er læder uden overfladebeskyttelse. Her er tale om læder, der er tættest på den ædle hud. Anilinlæder bærer tydeligst spor af de naturlige særpræg, er sart og opsuger let væsker og fedt. Påvirkes let af lyset. Anilinlæder er “handskeblødt”, meget behageligt at sidde på, og har den bedste evne til at absorbere kropsvarme.
læs mere..

 

Lidt om læder – MK Lænestole
Ren anilin læder er blødt, behageligt at sidde på og føles aldrig fugtigt. Læder absorberer fugt, og overfladebehandling er derfor vigtig. Jo mindre behandling der gives til læderet, jo mere vil læderet absorbere fugt.
læs mere..

 

Ønsker du nyt liv til dine lædermøbler?‎ Så læs mere her!
Er læderet derimod ikke gennemfarvet (anilin læder) eller er det næsten råt (vegetabilsk læder), tager det meget mere imod både snavs og fugt. Mange synes det er charmerende at læderet over tid får lidt patina og kan måske godt lide det slidte look.
læs mere..

 

Semianilin Lædertyper – hyndeskraedderen.dk
Et smukt, blødt, fuldnarvet læder, med en let overfladefinish og meget høj siddekomfort. Savanne har en glat overflade og et godt ”touch”. Savanne er fremstillet af store europæiske oksehuder, der tåler hårdt slid. Huderne er ideelle, hvis man ønsker at kombinere det naturlige look med en god holdbarhed og nem vedligeholdelse. Savanne tilbydes i 22 farver.
læs mere..

 

« »