andorra sofaAndorra | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, 3 pers. , ILVA “ANDORRA”, Super fin sofa med chaiselong. 3 år gammel. Står som ny og er stort set ikke brugt. Ingen brugsspor. Koster 5.600kr. som ny. Står som ny og er stort set ikke brugt. Ingen brugsspor.
læs mere..

 

Find Andorra Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, 3 pers. , Andorra, 3 pers. sofa fra ILVA Sofa: mål L208*B86*H81 (nypris: 4.499 kr.) Tilhørende nakkestøtte (nypris: 799 kr.) Nypris i alt: 5.298 kr. Salgspris i alt: 1.995 kr Riviera 51 Antracit stof, ben i krom og sæde i polyetherskum, ryg i polyetherskum. Sofaen er købt fra ny i november 2016 og er derfor ikke engang 2 år endnu. Den fremstår som ny.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Sofa andorra Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sammenlign priser og læs anmeldelser af sofa andorra Møbler. Klik her og find den bedste pris nu!
læs mere..

 

sofa andorra | Sammenlign priser på sofa andorra hos Kelkoo
Shop efter sofa andorra på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af sofa andorra tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig. Sammenlign et stort udvalg af sofa andorra tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig.
læs mere..

 

Bilbao hjørnesofa – Danbo Møbler
Bilbao hjørnesofa. Flot højrygget hjørnesofa i ægte okselæder på alle slidflader. Sofaen har en super siddekomfort og fås samtidigt i flere læder farver.
læs mere..

 

Ilva Sofa | Køb Ilva Sofa til under halv pris
Køb Ilva Sofa her og spar penge. Du kan også handle med de over 880.000 andre på Trendsales. God support og garanti for en god handel.
læs mere..

 

Cleveland Sofa med chaiselong – 4599 DKK | TILBUD | ILVA.dk
Klassisk sofa med enkelt og elegant design Cleveland er en klassisk 3-personers chaiselongsofa i et tidsløst design. Sofaen er stilren og har et alsidigt design.
læs mere..

 

Sofa – Se hele udvalget af sofaer i stof og læder | IDEmøbler
Køb din nye sofa på ide.dk. Vi har altid flere end 100 forskellige sofaer i forskellige størrelser, farver og designs at vælge imellem.
læs mere..

 

Sofa tilbud – Køb en billig sofa på udsalg hos ILVA | ILVA.dk
Leder du efter en billig sofa i god kvalitet? Så kig forbi ILVA’s sofa udsalg og se om du kan finde din drømmesofa blandt det store udvalg.
læs mere..

 

Hjørnesofaer – Køb dine nye hjørnesofa online her | IDEmøbler
Når man leder efter denne slags sofa, er det nemlig vigtigt at tænke over hvilken stil man går efter, og hvad sofaen primært skal bruges til – og af hvem! Det er nemlig værd at overveje om sofaen skal bruges dagligt, og måske af både hund og kat, eller om den primært skal tages i brug når der er gæster.
læs mere..

 

« »