3-seters sovesofa gråBillig Helsinge 3 pers. sovesofa – Grå hos BIVA
Stilfuld 3 pers. sovesofa i moderne kvalitetsdesign med høj funktionalitet og komfort. Denne lækre sovesofa er udført med tykke, polstrede hynder og vamset koksgråt tekstil, hvilket giver en blød og indbydende finish.
læs mere..

 

Sovesofa 3-pers. Sort FLORLI | Beliani.dk
Denne sovesofa kombinerer den populære retro stil og høj komfort med dobbelt funktionalitet! Om dagen har du en hyggelig sofa, som nemt og hurtigt omdannes til en stor seng. 3-pers. sofa med et slidstærkt sort polyester som er en løsning til pladsbesparelse.
læs mere..

 

Sovesofa BEDSTED chaiselong grå | JYSK
Praktisk 3 personers sofa, som nemt kan omdannes til en komfortabel seng. Hynder med slidstærkt betræk og bonell-fjedre polstret med skum. Med magasin.
læs mere..

 

Tristan sovesofa i grå – biva.dk
Tristan sovesofa i et innovativt design med lysegråt stof på overdelen, samt mørkegråt på underdelen og med ben udført i metal krom. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger.
læs mere..

 

Orlanda sovesofa – Grå tekstil – biva.dk
Orlanda sovesofa i gråt stof med split ryg. Sofaen har pæne syninger og knapper i retro look. Monteret på et metalstel i krom. Leveres i én kasse hvor kun benene skal monteres.
læs mere..

 

Catania hjørnesofa – grå stof, 3 pers., m. chaiselong …
Catania hjørnesofa – grå stof, 3 pers., m. chaiselong – BLACK FRIDAY. Super lækker sovesofa med vendbar chaiselong. Catania hedder den. Sovesofaen er betrukket med Sawana stof i en dejlig grå farve.
læs mere..

 

Tristan sovesofa i tern – biva.dk
Køb Tristan sovesofa – Grå/Mønster hos Biva. Husk hos os får du altid den bedste service
læs mere..

 

Køb en 4-, 3-, eller 2-Personers Sofa billigt på Trademax.dk
Find en 4-, 3- eller 2-personers sofa, der passer til netop dit hjem, og få den lige leveret til døren. Vi tilbyder et stort udvalg af de nyeste sofaer, bland hvilke du kan finde en stor mængde tilbud og modeller, der kan dække dit behov.
læs mere..

 

« »